02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Puressentiel Gewrichten & Spieren XXL verwarmende patch Patch 1 stuks

Patch 1 stuks
10,35 11,90
Op voorraad
10,35
-14% **
prijs apotheek: 11,90* Je bespaart: -1,55
Verwarmende patch met 14 essentiële oliën, die gedurende 8 uur een aangename warmte verspreidt, waardoor de spier gaat ontspannen. Helpt om spierspanningen en gevoelige zones te ontspannen, te verlichten en te kalmeren. De patch is zelfklevend, soepel, geurloos en discreet, en past zich aan alle bewegingen aan zonder los te komen. Indien nodig kan hij verknipt worden tot de gewenste grootte, om op eender welke gevoelige lichaamszone aangebracht te worden (rug, knie, nek, schouders, elleboog, pols, dij, kuit, vingers...).
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De verwarmende Patch XXL kan naargelang de eigen behoefte verknipt of in zijn geheel aangebracht worden. De 2 beschermlagen op de achterzijde van de patch vergemakkelijken het aanbrengen.

Plaats de patch in het midden van de gewenste zone. Verwijder de beschermlaag, te beginnen aan de bovenkant, en kleef zo de vrijgekomen patch beetje bij beetje op de huid.
Ga op dezelfde manier te werk voor de andere beschermlaag, te beginnen bij de onderkant.Let op! Verwijder de beschermlaag niet in één keer, hierdoor zou de patch aan elkaar kunnen kleven. Indien slechts een deel van de patch gebruikt wordt, kan het ongebruikte deel bewaard worden in de papieren verpakking voor later gebruik.Indien de patch wordt aangebracht op een sterk behaarde zone, kan hij makkelijker verwijderd worden onder de douche(gebruik geen te heet water, water op kamertemperatuur is ideaal)

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

RUBBER LATEX, HYDROGENATED ROSIN, LANOLIN, ZINC OXIDE, SECALE CEREALE (RYE) SEED FLOUR, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAPSICUM FRUTESCENS RESIN, TURPENTINE, DI-T-BUTYL HYDROXYPHENYLAMINO BISOCTYLTHIOTRIAZINE, MELALEUCA LEUCADENDRON CAJUPUTI LEAF OIL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS (WINTERGREEN) LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, YRISTICA FRAGRANS (NUTMEG) KERNEL OIL, ORIGANUM MAJORANA FLOWER OIL, JUNIPERUS COMMUNIS WOOD OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLOVE) BUD OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, EUGENOL*, GERANIOL*.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 15 jaar, bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen. Personen die een medische behandeling ondergaan, dienen een gezondheidsspecialist te raadplegen. Niet gebruiken bij allergie voor salicylaten of voor een van de bestanddelen. Buiten het bereik van kinderen houden. De verwarmende Patch XXL op een gezonde, droge en niet-vette huid aanbrengen. Niet aanbrengen op de gevoelige huid, het gelaat, wonden, slijmvliezen of geïrriteerde huid, met name na het epileren of scheren. De patch zo weinig mogelijk aanbrengenop zones die kunnen samengedrukt worden (nauw aansluitende kledij, binnenkant elleboog of knie ...). Het warmtegevoel verspreid door de verwarmende Patch kan, afhankelijk van de lichaamseigen reactie, variëren in intensiteiten duur, en kan een normale, lokale roodheid veroorzaken op de huid. Bij een branderig gevoel, bij huidirritatie of bij allergie dient de patch onmiddellijk verwijderd te worden. Niet langer dan 8 uur lang dragen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Puressentiel
Aflevervorm Patch
Type product Fytotherapie
Effect Ontspannend, Opwarmend
Bevat Essentiële olie
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Lichamelijke inspanning, Spierpijn
Geeft warmte? available
Toedieningswijze Lokaal

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel Gewrichten & Spieren XXL verwarmende patch

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek