(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Annemie uit Sint Pieters Leeuw schreef:
  Top
  Steeds correcte en stipte levering👍
 • Marleen uit Wommelgem schreef:
  Snelle goede service!
  Snelle goede service
 • Dirk Smet uit Antwerpen schreef:
  goed en correct
  bestelling , betaling en aflevering is zeer vlot verlopen.

Puressentiel Ovoid Verspreider/bevochtiger 1 stuks

Vernevelaar-bevochtiger voor essentiële oliën met verspreidingssysteem met ultrasonen dat lichte waternevel vrijgeeft. Bevochtigt de lucht op aangename wijze en bevordert het comfort van de ademhalingswegen.

prijs apotheek: 49,95
42,46
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
De vernevelaar-bevochtiger voor essentiële oliën is voorzien van een verspreidingssysteem met ultrasonen dat een lichte waternevel vrijgeeft. Dit systeem bevochtigt de lucht op aangename wijze en bevordert het comfort van de ademhalingswegen. Door toevoeging van enkele druppels essentiële oliën wordt het water voorzien van aromatische moleculen die zich als fijne druppeltjes verspreiden (micropartikels). Door het geluidloze systeem van koudeionisatie worden de eigenschappen van de essentiële oliën volledig bewaard. Een compact formaat voor een maximale verspreidingsduur: wanneer het waterreservoir helemaal gevuld is (60 ml), kan de verspreiding tot 5 uur duren. De verstuiver voor essentiële oliën biedt een echt moment van ontspanning en welbehagen, ofwel met een zacht omgevingslicht met veranderende kleuren of zonder licht, zoals u zelf verkiest. Deze verspreider is ideaal voor dagelijks gebruik, vooral in een droge omgeving: zeer hete periodes, droge berglucht, oververhitte ruimtes (elektrische verwarming of open haard) enz. Hij kan in het bijzijn van baby's of jonge kinderen ook zonder essentiële olie gebruikt worden.
Ideaal voor dagelijks gebruik, vooral in een droge omgeving. Kan in het bijzijn van baby's of jonge kinderen ook zonder essentiële olie gebruikt worden.
Merk Puressentiel
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Voor de luchtwegen
Aromatherapie Verstuiver
Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!