02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Puressentiel O'xygen Ultrasone verspreider en luchtbevochtiger 1 stuks

1 stuks
53,96 59,95
Op voorraad
53,96
-10% **
prijs apotheek: 59,95* Je bespaart: -5,99
Ultrasone verspreider en luchtbevochtiger. Uitgerust met een ultrasoon verdampsysteem dat zorgt voor een lichte verneveling met of zonder essentiële oliën.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Deze verspreider is muisstil, praktisch en eenvoudig in onderhoud. Ideaal dus voor dagelijks gebruik in alle rust. De verspreider kan continu of cyclisch worden gebruikt of met een ingestelde eindtijd, al dan niet in combinatie met subtiele sfeerverlichting met wisselende kleuren. Dankzij het grote reservoir kan het apparaat lange tijd aan staan: liefst 12 uur met een maximaal gevuld waterreservoir (300 ml)


Bevochtiger: Wanneer enkel water wordt gebruikt, zorgt het systeem voor een aangename bevochtiging van de omgevingslucht en helpt het om het comfort van de luchtwegen te verbeteren. Bij droge lucht (warm weer, droge berglucht, oververhitte ruimtes) is het ideaal voor slaapkamers en dan met name die van de kinderen, zodat ze niet de hele nacht in een omgeving slapen die de huid en slijmvliezen uitdroogt.
Verspreider van essentiële oliën: Voor het aromatisch verspreiden van essentiële olie doet u een paar druppels van deze olie in het waterreservoir. De positieve eigenschappen hangen af van de geselecteerde essentiële oliën. Dankzij de ionisator met koude verneveling blijven de eigenschappen van de essentiële olie perfect behouden. Onaangename luchtjes, de eerste kou, stressvolle situaties, verontreinigde lucht in huis, kleine indringers in de zomer… de verspreiding van essentiële olie zorgt voor 100% ontspanning en welzijn, ongeacht het seizoen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

We raden u aan om uitsluitend gebruiksklare Puressentiel-mengsels of 100% pure en botanisch en biochemisch gedefinieerde essentiële oliën uit het Puressentiel-assortiment te gebruiken.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Puressentiel
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Overige, Bed en omgeving
Aromatherapie Verstuiver

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel O'xygen Ultrasone verspreider en luchtbevochtiger

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek