02/793 09 34

Lun - ven9h - 17h30

Chattez avec nous

Push Med Collier cervical H8 T1 T1 1 pièces

1 pièces
70,30 82,70
Ce produit est temporairement indisponible
En rupture de stock
  • Soyez le premier à savoir quand le produit sera à nouveau en stock
Collier cervical avec partie amovible pour un bon soutien de la colonne cervicale. L'attelle repose sur le sternum et les mâchoires pour un soutien efficace. Tour de cou : 27-36 cm.
Quand l'utiliser Afficher plus Afficher moins

Traitement des suites d'un coup de fouet cervicalBlessure aiguë du couTraitement post-chirurgical après chirurgie des vertèbres cervicalesHernie cervicaleNoyau nucalPulposus Arthrose ostéoarthrite cervicaleArthrose cervicale avec syndrome pseudoradiculaire

Comment l'utiliser Afficher plus Afficher moins

De nekbrace is verkrijgbaar in 2 omvangsmaten en 2 hoogtematen. Houdt hethoofd recht en leg de centimeter van achter de hals over de adamsappel. In detabel op de verpakking vindt u de juiste maat behorende bij de halsomtrek. Degewenste hoogte wordt door passen bepaald. Bij een juiste ondersteuning dienthet hoofd in een neutrale positie te staan.

A. Houdt de brace met twee handen voor u, zodat de binnenkant zichtbaar is. Depunt in het midden van de brace moet naar beneden wijzen.
B. Sluit vervolgens het klittenband achterin de nek.

Het verwijderen en aanbrengen van het verstevigingselement:Leg de brace met de binnenzijde op een harde ondergrond en met de punt in hetmidden van de brace naar u toe wijzend. Aan de rechterkant bevindt zich een rits.
Om het verstevigingselement te verwijderen opent u de rits. Zoek het gat in hetverstevigingselement en trek het element uit de brace, terwijl u de brace zelf goedvasthoudt. Het insteken van het verstevigingselement gebeurt op omgekeerdevolgorde als het verwijderen

Avertissements Afficher plus Afficher moins

Sluit het klittenband voor het wassen ter bescherming van de brace en anderwasgoed. Verwijder vóór het wassen het verstevigingselement uit de brace.

De brace kan gewassen worden bij maximaal 30°C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater.
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel).
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig,eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Spécificités Afficher plus Afficher moins
Marque Push
Type de produit Bande de soutien
Soutien articulaire Bandage de soutien
Indiqué pour Arthrose
Articulation Cou
Chauffant ? not available

Les derniers avis et expériences avec Push Med Collier cervical H8 T1 T1

* Prix permanent pratiqué dans notre officine
** Réduction online / Réduction promotionnelle sur le prix permanent pratiqué dans notre officine