Push Med Elleboogbrace T3 1 stuks

Deze hoogwaardige elleboogbrace biedt een traploos instelbare extensiebeperking voor het ellebooggewricht waardoor overstrekken wordt voorkomen. De goede anatomische pasvorm en de siliconenapplicatie bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens beweging. Omtrek elleboog: 26-28 cm.

prijs apotheek: € 109,00
98,10
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Uitvoering: De Push Med elleboogbrace is lateraal versterkt met baleinen en voorzien van twee kruisbanden met velcrosluiting. Er is een uitsparing voorzien rond de elleboog. Heeft een siliconenapplicatie. De brace kan zowel links als rechts gedragen worden. Kleur: lichtgrijs met stiksel in donkerrood. Indicatie: biedt een traploos instelbare extensiebeperking voor het ellebooggewricht. Hierdoor wordt overstrekken voorkomen. Naast de hoofdindicatie (tenniselleboog) is dit verband ook aangewezen bij een zware verstuiking of breuk van het ellebooggewricht. 
-Klachten na hyperextensietrauma
-Artrose
-Bursitis olecrani
-Impingement
A. Maak alle klittenbanden los. Houdt de binnenkant van uw hand naar u toegericht, terwijl uw elleboog licht gebogen is. Schuif de brace met behulp van de baleinuiteinden over uw arm. Gebruik wisselend het linker en rechter baleinuiteinde zodat de brace symmetrisch op de arm aansluit.De brace bevindt zich op de juiste plaats wanneer het uitstekende deel van deelleboog voelbaar is in de uitsparing. Hef uw arm op zodat de rits zichtbaar wordt en sluit deze.
B. Stel de gewenste strekbeperking in met behulp van de niet-elastische banden. De strekbeweging van de elleboog wordt sterker beperkt naarmate het klittenband meer richting hand wordt gesloten.
C. Sluit aan de achterzijde van de bovenarm de niet-elastische band.
Sluit het klittenband voor het wassen ter bescherming van de brace en ander wasgoed.
De brace kan gewassen worden bij maximaal 30°C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater.
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel).
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.
Merk Push
Type product Steunverband
Type gewrichtsondersteuning Steunverband
Aangewezen bij Artrose, Gewrichtspijn, Ontsteking, Overbelasting
Gewricht Elleboog
Geeft warmte? not available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!