02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Quercus AstaPure K2 Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
27,00 36,00
promo
van 16/01/2023 tot 05/02/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
27,00
-25% **
prijs apotheek: 36,00* Je bespaart: -9,00
Quercus AstaPure® K2 is een uitgekiend trio van vitamine D3 (cholecalciferol), astaxanthine en uitzonderlijk zuivere en all-trans vitamine K2 (K2VITAL®).
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine D3 ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en draagt bij tot het behoud van sterke botten en tanden. Dit laatste doet vitamine D3 samen met vitamine K2 door bij te dragen tot de normale opname van calcium ter hoogte van de darmen. Vitamine K2 zorgt er op zijn beurt voor dat calcium in de botten terecht komt en op die manier niet in de bloedvaten achterblijft. Vitamine K speelt bovendien een rol bij een gezonde bloedstolling. AstaPure® astaxanthine is een natuurlijk en krachtig donkerrood carotenoïde. Het is afgeleid uit Haematococcus pluvialis of bloedregenalgen die gekweekt worden in de Aravawoestijn in Israël. De stressfactoren van deze omgeving, zoals de felle zon, triggert hen om extra veel astaxanthine aan te maken om zich te beschermen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen: 1 à 2 capsules per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Astaxanthine (AstaPure® (Haematococcus pluvialis extr.)) 8 mg ; Vitamine D3 (1000%*) 50 µg ; Vitamine K2 (K2VITAL®) (280%*) 210 µg. Ingrediënten: middellange keten triglyceriden, visgelatine, geleermiddel: glycerol, astaxanthine, bevochtigingsmiddel: sorbitol, menachinon, cholecalciferol, kleurstof: rood ijzeroxide. *van de referentie-inname.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine D3
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus AstaPure K2

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek