02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Quercus Collagen Skin Stick 20 stuks

Stick 20 stuks
25,20 28,00
Op voorraad
25,20
-10% **
prijs apotheek: 28,00* Je bespaart: -2,80
Quercus Collagen Skin is een totaalformule die de huid van binnenuit voedt.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Dit complex bevat Naticol®, een zeer pure vorm van marien collageen type I. Het is een mengsel van korte bioactieve collageen peptiden, belangrijke moleculen voor een mooie huid. Naarmate we ouder worden, wordt er immers steeds minder collageen aangemaakt, waardoor onze huid gestaag zijn stevigheid verliest en er rimpels ontstaan. De toegevoegde vitamine C (PureWay-C™) ondersteunt de normale collageenvorming voor het behoud van een gezonde huid en een jonge uitstraling. ExceptionHYAL® Star bevat hyaluronzuurketens met uiteenlopende lengtes, net zoals dit van nature voorkomt in onze huid. Hyaluronzuur wordt ook wel de "moleculaire spons" genoemd omwille van zijn wateraantrekkende eigenschappen. Daardoor kan hij vocht vasthouden in de huid. Ovoderm® is een zeer zuiver eischaalmembraan dat van nature collageen, elastine, keratine en zwavelhoudende aminozuren bevat. ExceptionHYAL® Star en Ovoderm® verminderen de diepte en de grootte van rimpels en verbeteren de huidbarrière, gladheid en elasticiteit van de huid. Bevat plantaardig silicium uit bamboe.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 x 1 stick per dag. Voeg de inhoud van de stick al roerend toe aan koude of warme dranken (200 ml). Lost goed op in warme dranken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Collageen (Naticol®) 5000 mg ; Hyaluronzuur (ExceptionHYAL® Star) 200 mg ; Eischaalmembraan (Ovoderm® (Membrane Egg Technology)) 300 mg ; Vitamine C (PureWay-C™) (313%*) 250 mg ; Bambusa arundinaceae extr. (75% silica) 167 mg. Ingrediënten: collageenhydrolysaat (vis) (83,3%), L-ascorbinezuur, eischaalvlies (5%), natriumhyaluronaat, bamboepoeder (Bambusa arundinacea), antiklontermiddel: vetzuren, citrus bioflavonoïden. *van de referentie-inname

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Stick
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Huidveroudering
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus Collagen Skin

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek