02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Quercus Cranb'urin Zakjes 15 stuks

Zakjes 15 stuks
21,00 28,00
promo
van 16/01/2023 tot 05/02/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
21,00
-25% **
prijs apotheek: 28,00* Je bespaart: -7,00
Quercus Cranb'urin® ondersteunt de renale eliminatie en de waterhuishouding dankzij de aanwezigheid van hibiscusroos (Ellirose™).
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het extract van Noord-Amerikaanse veenbes of cranberry, bevat een full spectrum aan werkzame PAC's (36 mg/dag). Vitamine C (PureWay-C™) ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem. Dankzij de geoptimaliseerde matrix wordt PureWay-C™ sneller en beter opgenomen dan traditionele vormen van vitamine C. Bovendien blijft het langer in het menselijk lichaam. De oplosbare of fermenteerbare voedingsvezels uit guargom doen dienst als voeding voor de darmflora. Bovendien worden ze door de darmen goed verdragen, in tegenstelling tot sommige andere vezeltypes. Het sap van Europese bosbessen draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Met 600 mg D-mannose. Cranb'-urin® is een natuurlijk product dat geen nefast effect heeft op de goede bacteriën! Vegan.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 stick per dag. Voeg de inhoud van de stick al roerend toe aan een glas water of (fruit)sap (200 ml).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Sunfiber® (partially hydrolyzed guar gum, Cyamopsis tetragonoloba) 1000 mg ; D-mannose 600 mg ; Vaccinium myrtillus extr. 500 mg ; Vaccinium macrocarpon extr. (10% PAC-BL-DMAC) 360 mg ; Hibiscus sabdariffa extr. (Ellirose™, > 40% organic acids, >5% sambubiosides) 150 mg ; Vitamine C (PureWay-C™) (225%*) 180 mg. Ingrediënten: Sunfiber® (gefermenteerde guarvezel), D-mannose, blauwe bosbessensappoeder (17,2%), veenbesextract (12,4%), L-ascorbinezuur, bamboepoeder (Bambusa arundinacea), hibiscusextract (5,2%), antiklontermiddel: vetzuren, citrus bioflavonoïden. *van de referentie-inname

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Bevat Vitamine C
Aangewezen bij Urinaire ongemakken
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Quercus Cranb'urin

Moet je vaker plassen en heb je een branderig gevoel tijdens het plassen? Dat kan wijzen op een blaasontsteking. Niet iedereen vertoont (dezelfde) symptomen bij een blaasontsteking. Ook buikpijn met krampen en bloed in de urine kunnen wijzen op een blaasontsteking. 

Heb je daarbovenop koorts, lage rugpijn, diarree, last van misselijkheid, ben je zwanger of heb je een verminderd afweersysteem? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de huisarts om je klachten te bespreken.

Indien je last hebt van een blaasontsteking, kunnen de volgende maatregelen helpen:

  • Drink voldoende water (1,5 liter per dag).
  • Plas regelmatig en ledig je blaas volledig.
  • Plas na elke geslachtsgemeenschap en reinig je intieme zone vervolgens.
  • Berendruif

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus Cranb'urin

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek