02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Quercus QuerCetin Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
24,00 32,00
promo
van 16/01/2023 tot 05/02/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
24,00
-25% **
prijs apotheek: 32,00* Je bespaart: -8,00
Voedingssupplement met quercetine-Phytosome® en geoptimaliseerde vitamine C.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Planten maken bioflavonoïden aan om zich te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Maar ook voor het lichaam leveren ze talrijke voordelen op celniveau. Quercetine is één van de belangrijkste en best onderzochte bioflavonoïden en komt van nature voor in groenten, fruit en noten. Quercefit® bevat quercetine die dankzij de Phytosome®-technologie tot wel 20 keer beter opgenomen wordt. Vitamine C (PureWay-C™) ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem, draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid, ondersteunt de energiestofwisseling en verhoogt de ijzeropname. Daarnaast draagt het bij tot het behoud van een gezond zenuwstelsel en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen vrije radicalen. Dankzij de geoptimaliseerde matrix wordt PureWay-C™ sneller en beter opgenomen dan traditionele vormen van vitamine C. Bovendien blijft het langer in het menselijk lichaam.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

L-ascorbinezuur, vulstof: cellulose, emulgatoren: lecithine (Helianthus annuus), glycerol, quercetine (10,8%), glansmiddel: vetzuren, bamboepoeder (Bambusa arundinacea), geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose, citrus bioflavonoïden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine C
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus QuerCetin

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek