02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Quercus Somnuzzz Tabletten 20 stuks

Tabletten 20 stuks
25,50 34,00
promo
van 16/01/2023 tot 05/02/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
25,50
-25% **
prijs apotheek: 34,00* Je bespaart: -8,50
Quercus Somnuzzz® is een totaalformule die het inslapen bevordert en bijdraagt tot een goede, kwalitatieve nachtrust dankzij de aanwezigheid van passiebloemextract.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Affron®, een gepatenteerd extract uit de rode stampers van Spaanse saffraankrokussen, draagt bij tot de mentale gezondheid, positief gemoed en relaxatie. Het is belangrijk om mentale rust te vinden voor het slapengaan, immers teveel piekeren kan u uit uw slaap houden. Dit complex is maximaal werkzaam dankzij L-theanine uit groene thee (SereniTea™ ), een gepatenteerd Japans asperge-extract (ETAS® 50) en een extract van zoete sinaasappelschil (Serenzo™ ) rijk aan essentiële olie, gestandaardiseerd op limoneen (>20%). Veroorzaakt geen gewenning of slaperigheid bij het ontwaken. Brengt uw slaappatroon terug in balans. Vegan.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag. Te nemen 's avonds 1 uur voor het slapen met een glas water of kruidenthee.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Passiebloemextract (24,4%), groene thee-extract (20,4%), asperge-extract (16,3%), zoete sinaasappelschilextract (12,2%), vulstof: cellulose, glansmiddel: vetzuren, geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose, saffraanextract (2,3%), bamboepoeder (Bambusa arundinacea), emulgator: glycerol.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus Somnuzzz

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek