02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Q-Viva Probiotic Allergen navulling Spray 180ml

3 reviews
Spray 180ml
22,46 24,95
Op voorraad
22,46
-10% **
prijs apotheek: 24,95* Je bespaart: -2,49
Textielreiniger in de vorm van een navulling op basis van 100% natuurlijke probiotica die organische vervuiling gaan afbreken, daardoor gaan ze allergenen afbreken en zo voorkomen ze allergische reacties door huisstofmijt, pollen, schimmels en huidschilfers van dieren.Ideaal voor het behandelen van knuffels, tapijten, gordijnen, zetels, .....
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De 100% natuurlijke probiotica breken organische vervuiling af, waaronder allergenen. Elke oppervlak, en zeker textiel, bevat veel organische vervuiling waarmee (schadelijke) micro-organismen (bacteriën, schimmels, virussen, huisstofmijt…) zich voeden. Onder deze organische vervuiling vinden we ook allerhande allergenen terug afkomstig van huisstofmijt, pollen, huisdieren …De probiotica in Q-viva Allergen Spray zijn sterk actieve afbrekers van organische vervuiling. Dit doen ze door na toepassing van het product zich te gaan voeden met de aanwezige organische stoffen. Deze werking is 100% natuurlijk en 100% veilig. Door het afbreken van organische vervuiling biedt Q-viva Allergen Spray de volgende voordelen: Minder allergenen en ziektekiemen in de omgeving, minder risico op geurvormende  micro-organismen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verlagen van allergenen aanwezig in textiel, ter voorkoming van allergie, verminderen van ziektekiemen en geurtjes.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Schudden voor gebruik. 1 verneveling per dag, vernevel 2 seconden. U kunt Q-viva Allergen Spray gebruiken op eender welk textiel.

Wanneer u Q-viva Allergen Spray vernevelt over uw textiel voegt u probiotica toe aan uw omgeving. Door de natuurlijke werking is het ook 100% veilig voor zwangere vrouwen, baby’s en huisdieren. Met 1 flacon doet u gemiddeld 150 vernevelingen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Probiotica.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Q-Viva
Aflevervorm Spray
Type product Medisch hulpmiddel
Type hulpmiddel Bed en omgeving, Bij hygiëne
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Meest gestelde vragen

over Q-Viva Probiotic Allergen navulling

Je immuunsysteem herkent lichaamsvreemde stoffen en reageert daarop. Bij herhaald contact met zo'n lichaamsvreemde stof, kan je immuunsysteem abnormaal en overdreven reageren. Een allergie is zo'n overdreven reactie van het immuunsysteem.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Q-Viva Probiotic Allergen navulling

Ik slik normaal elke avond anti allergie medecijnen. Als ik ze niet slik moet ik veel niezen, heb ik jeukende ogen en een jeukende neus, en veel last van slijmen. Ik spuit bijna elke avond meerdere sprays rondom mijn hoofd (kussens, matras en overtrek). Van de week een tablet vergeten en had ik smorgens nog geen klachten! Normaal een volle neus, maar dat ook niet.

Mies

Lijkt goed te werken, slaapkamer veel frisser

Paul van Overbeek

Klinkt goed voor mij. Maar ik moet zeggen dat Deborah een zeer vriendelijk persoon is, altijd bereid om te luisteren, en om van dienst te zijn is er niets beter, dank je Deborah.

KUHN
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek