02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar
06-11-2018 | Sport en vitaliteit

Reflex spray : 5 feiten die je moet weten!

Heb je regelmatig last van stramme spieren en gewrichten? Dan kan Reflex spray verlichting bieden. Reflex spray is een opwarmende spray die je kan gebruiken voor de lokale behandeling van je pijnlijke spieren en gewrichten zoals bij een spierverrekking, spierkrampen, spierstijfheid en een stijve nek.

Reflex spray:

  1. Je kan Reflex spray gebruiken bij zware inspanningen zowel voor als na het sporten, het stimuleert de doorbloeding en zal je spieren voorbereiden op de inspanning en sneller herstel garanderen.

  2. Vermijd het gebruik van Reflex spray op huidinfecties, open wonden en/of brandwonden.
  3. Vermijd het gebruik van Reflex spray bij spierontstekingen. Een ontstoken spier voelt warm en pijnlijk aan en gaat gepaard met roodheid en zwelling. Contacteer bij twijfel je arts. In geval van een spierontsteking, gebruik je best een koudekompres.
  4. Reflex spray hgebruik je op een afstand van ongeveer 20 cm van de huid en verstuif gedurende enkele seconden. Smeer het product NIET uit.
  5. Moeilijk bereikbare plaatsen? Geen probleem, Reflex spray kan je horizontaal, verticaal of naar beneden gericht gebruiken.

 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels