Reflex Spray

Reflex spray is een huidspray die licht pijnstillend werkt. De spray wordt voornamelijk gebruikt om traumatische en inflammatoiReflex Sprayre spier-en gewrichtspijnen te behandelen. Dit kan gaan van kneuzingen en verstuikingen tot een stijve nek en lumbago. De spray haalt zijn werking uit het warme gevoel dat hij afgeeft. Door de warmte ontspannen te spieren en gaat de pijn verminderen. Daardoor herstelt de spierpijn zich gemakkelijker. Reflex Spray wordt bij voorkeur 2 tot 3 maal per dag aangebracht. Dit kan je best coördineren met de intensiteit van de pijn die je voelt. Het gebruik ervan wordt niet aangewezen wanneer je letsels of infecties zoals brandwonden of schaafwonden hebt. Je huid kan dan de actieve bestanddelen te veel absorberen. 

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,4 / 10
 • A-M uit Aalst schreef:
  Snelle en corecte levering
  Snelle en corecte levering
 • Karel de backer uit Westerlo schreef:
  Er zijn nog nooit problemen geweest
  Alles OK
 • christine uit Leuven schreef:
  vlugge levering
  snel en correcte levering; er zijn genoeg bedrijven die zich schuilhouden achter corona in deze tijden; hier dus niet; nochtans hadden ze een waarschuwing geplaatst dat het eventueel wat langer zou kunnen duren
1 - 1 van 1 |
Reflex Spray Spray 130ml

Geneesmiddel in de vorm van opwarmende spray voor uitwendig gebruik voor de behandeling van spierpijn, gewrichtspijn en ontsteking. Ter preventie van overbelasting of verrekkingen: voor en na de inspanning Reflex spray aanbrengen.

11,24
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

1 - 1 van 1 |
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek