02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Regederm Capsules 40 stuks

Capsules 40 stuks
15,09 17,00
Op voorraad
15,09
-11% **
prijs apotheek: 17,00* Je bespaart: -1,91
Voedingssupplement met essentiële aminozuren en antioxidanten. Maakt de huid mooi en soepel en helpt de huid voor te bereiden op bloodstelling aan de zon.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Teunisbloemolie bevordert de membranaire vloeibaarheid van de cellen en draagt zo bij tot het herstel van de huid. Zink regenereert de huid. EPA en DHA zorgen voor een betere preventie tegen allergieën en ontstekingen. Ten slotte helpen de antioxidanten van Regederm de huid om zich beter te beschermen tegen milieuverontreiniging, de zon, de koude en andere externe agressors.

Toepassing

Regederm is aangewezen: voor personen met een droge huid; voor en tijdens blootstelling aan de zon. Het is wenselijk om Regederm te combineren met het gebruik van Anti-Oxydant 200, zeker indien men zeer gevoelig is voor de zon; als bescherming tegen koude en vervuiling; bij dehydratatie; voor personen die de effecten van het ouder worden, van de peri-menopauze en van de menopauze beter wensen te verdragen; bij de genezing van wonden of kloven aan de vingers en aan de hielen; bij het terug in evenwicht brengen van de huid in geval van acne, eczeem ... 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 capsule per dag in te nemen aan het einde van het ontbijt. Eventueel 2 per dag gedurende 10 à 15 dagen, daarna 1 per dag. Blootstelling aan de zon: beginnen 15 dagen voor de blootstelling aan de zon en het gebruik verlengen tot 15 dagen erna. Het is aangewezen om tegelijkertijd Anti-Oxydant 200 te gebruiken. Product voor volwassenen en adolescenten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Teunisbloemolie 170 mg, visolie 60 mg (waaronder DHA 35 mg en EPA 15 mg), vitamine C 50 mg, zink (citraat) 15 mg, natuurlijke vitamine E 10 mg, natuurlijke carotenoïden 4,8 mg, vitamine B5 6 mg, vitamine B8 0,15 mg, selenium (uit gist 25 µg).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Als u ijzer inneemt, dient dit op een ander tijdstip dan Regederm ingenomen te worden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Apotex
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon
Keyword Beschermend, Zonnebrand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Regederm

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek