René Furterer bundel RF80 & Vitalfan occasionnelle 2 stuks

Kit van René Furterer voor behandeling van het haar bestaande uit de producten RF80 en Vitalfan. RF80 in ampoulen, 1 keer per week te gebruiken. Verpakking van RF80 voor een behandeling van 3 maanden. Vitalfan is een voedingssupplement met vitamines, mineralen en biotine in de vorm van capsules. Draagt bij tot een betere doorbloeding van de haarwortels waardoor deze beter gevoed worden, houdt de talgproductie onder controle en beschermt de haarwortel. Verpakking van Vitalfan voor 3 maanden.

€ 89,10 -25%
66,83
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Merk René Furterer
Doelgroep Vrouw

Producten in dit pakket

 (1)
René Furterer Vitalfan réactionnelle trio-pack (2+1 gratis)

Voedingssupplement met vitamines, mineralen en biotine in de vorm van capsules. Draagt bij tot een betere doorbloeding van de haarwortels waardoor deze beter gevoed worden, houdt de talgproductie onder controle en beschermt de haarwortel. 100% natuurlijk supplement. Helpt bij occasionele, reactionele haaruitval (stress, zwangerschap, dieet, ...).

 (1)
René Furterer RF80 (met ATP)

Haarverzorging om één keer per week te gebruiken, bij occasionele haaruitval. Het stimuleert de haargroei en vertraagt de haaruitval. Het haar krijgt weer kracht en schoonheid. Bij occasionele haaruitval als gevolg van stress, vermoeidheid, zwangerschap, onevenwichtige voeding of medicijnen. 1 verpakking = 1 volledige kuur van 3 maanden.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!