René Furterer Zonnebescherming voor het haar 3 stuks

Het pakket 'Zonnebescherming voor het haar' is ontworpen voor haar dat blootgesteld wordt aan de zon, aan het zwembadwater, of aan het zeewater. De beschermende zomerfluïd (Solaire Fluide d'été Spray) is een niet-vette waterproof spray met een zeer hoge zonnebeschermingsfactor. Hij hydrateert het haar, en voorkomt beschadiging van het haar door de UV-stralen van de zon. De herstellende shampoo (Solaire Nutri reparateur Shampoo) verwijdert de resten van zeewater en chloor van het zwembadwater. Hij voedt het haar en maakt het zacht. Het verzorgende masker (Solaire nutri-repair masker) voedt, herstructureert en herstelt beschadigd, droog haar intens. Met deze producten blijft het haar in prima conditie in de zon!

prijs apotheek: 52,90
36,50 -31%
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Merk René Furterer
Gamma René Furterer Solaire
Doelgroep Voor moederdag, Vrouw

Producten in dit pakket

 (1)
René Furterer Solaire Nutri reparateur

Deze shampoo verwijdert de resten van zeewater en chloor van het zwembadwater. Het maakt het haar zacht, glad en glanzend.

promo
 (1)
René Furterer Solaire nutri-repair masker

Dit herstellend, after-sun haarmasker voedt, herstructureert en herstelt beschadigd, droog haar tot aan de wortel. Voor haar dat beschadigd is door de zon, de zee en chloorwater.

promo
 (0)
René Furterer Solaire Huile d'éte protectrice

Deze olie gaat het haar beschermen, voeden en doen glanzen. Waterproof. KPF90.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!