02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Respi Free Isotoon Zeewater Neusspray Familie Neusspray 100ml

Respi Free Isotoon Zeewater Neusspray Familie Neusspray 100ml

Neusspray 100ml
11,66 12,95
Op voorraad
11,66
-10% **
prijs apotheek: 12,95* Je bespaart: -1,29
Respi Free Isotoon Zeewater Neusspray is een isotone zeewateroplossing (0,9% NaCl) die veel natuurlijke minerale zouten en spoorelementen uit de zee bevat. Hij reinigt de neusholten door overtollig slijm en onzuiverheden zoals ziekteverwekkers, allergenen en vervuilende stoffen, uit te spoelen waardoor de neus gezond blijft en secundaire NKO-infecties worden voorkomen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Respi Free Isotoon Zeewater Neusspray helpt nasale symptomen zoals verstopping en slijmafscheiding veroorzaakt door bijv. verkoudheid en allergieën te verlichten en zo de ademhaling door de neus te verbeteren. Hij voorkomt uitdroging van de neusslijmvliezen.Respi Free Isotoon Zeewater Neusspray kan ook worden gebruikt samen met medicamenteuze topische decongestiva. Het product dan bij voorkeur gebruiken onmiddellijk vóór de toepassing van het geneesmiddel voor optimale doeltreffendheid van de behandeling.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Externe gebruikVoor de neusholtenKan worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoedingTegen overtollig slijm en onzuiverheden zoals ziekteverwekkers, allergenen en vervuilende stoffen

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

0+ jaar: 1-2 verstuivingen in elk neusgat, 2-3 keer per dag6+ jaar: 1-3 verstuivingen in elk neusgat, 2-4 keer per dagVolwassenen en kinderen:Verwijder de beschermkap en bevestig de spuitkop op de flacon.Buig lichtjes voorover over een wastafel, draai het hoofd naar één kant, plaats de spuitkop in het bovenste neusgat en druk stevig om een voldoende hoeveelheid oplossing vrij te geven.Herhaal aan de andere kant. Snuit de neus. Reinig de neusapplicator met warm water na elk gebruik. Baby’s en peuters:Verwijder de beschermkap en bevestig de spuitkop op de flacon.Leg de baby op de rug, draai het hoofd naar een kant en houd het zo.Breng de spuitkop voorzichtig in het bovenste neusgat en druk stevig om voldoende hoeveelheid oplossing vrij te geven. Herhaal aan de andere kant. Laat de baby opnieuw recht zitten, laat de oplossing naar buiten vloeien en veeg de neus af. Reinig de neusapplicator met warm water na elk gebruik.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Witte spuitkop met beschermende punt: Zachte verstuiving voor mildere spoeling, geschikt voor iedereen, zelfs voor baby’sWitte spuitkop: normale verstuiving, geschikt voor iedereen, zelfs voor baby’sBevat geen bewaarmiddelen of andere chemische additieven.Volledig natuurlijkSamenstelling:Zeewater 28%, gezuiverd water 72% (1ml oplossing bevat 0,28ml zeewater), gelijk aan 0,9% natriumchlorideBevat inert drijfgas (stikstof), niet in contact met de oplossing.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid voor zeewater.Deel het hulpmiddel niet met anderen aangezien u zo de infectie kunt verspreiden.In het begin kan een prikkend gevoel of tijdelijke irritatie optreden.Buiten het bereik van kinderen houden.Bewaren bij kamertemperatuur.Kan barsten indien hij wordt verwarmd.Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C.Beschermen tegen zonlicht en warmtebronnen.Niet doorprikken of verbranden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Respi free
Aflevervorm Neusspray
Type product Medisch hulpmiddel
Type neusproblemen Allergie
Leeftijdscategorie Vanaf 6 maanden
Specifiek voor Neus
Geschikt bij zwangerschap? available
Toedieningswijze Nasaal
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Respi Free Isotoon Zeewater Neusspray Familie

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek