02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Resultz lotion tegen luizen Lotion 100ml

Lotion 100ml
20,84 23,95
Op voorraad
20,84
-13% **
prijs apotheek: 23,95* Je bespaart: -3,11
Medisch hulpmiddel in de vorm van een lotion om hoofdluizen en neten doeltreffend te behandelen. Klinisch bewezen werkzaamheid in 10 minuten en makkelijk verwijderbaar uit het haar. Beschadigt het haar en de hoofdhuid niet. Geur- en kleurloos en zonder pesticiden of resistentie. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Resultz Lotion heeft een efficiënte fysische werking en doodt luizen door het blokkeren van hun ademhaling en het oplossen van de waslaag die het skelet van de hoofdluis bedekt. Hierdoor maakt de luis geen schijn van kans en sterft deze een snelle dood. De unieke combinatie van Isopropylmyristaat en Cyclomethicone vertoont geen toxische effecten bij herhaald gebruik. Door de fysische werking treedt er bovendien geen resistentie op.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Behandeling van luizen en neten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng een voldoende hoeveelheid oplossing aan op droog haar en verdeel deze gelijkmatig vanaf de haarwortels naar de haarpunten toe. Goed inmasseren, vooral ter hoogte van de nek en de oren. Laat maximum 10 minuten inwerken en spoel overvloedig met warm water. Was het haar vervolgens met een shampoo op basis van een conditioner, spoel overvloedig met warm water en wrijf het haar handdoekdroog. Kam het haar met een luizenkam. Herhaal voorgaande stappen na 7 dagen.

Mag gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gebaseerd op de unieke werkzaamheid van 50% Isopropylmyristaat en 50% Cyclomethicone.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Uitwendig gebruik. Bescherm de ogen en de kledij met behulp van een badhanddoek gedurende de volledige behandeling tot het spoelen van de haren. Bij accidentele inname, zo snel mogelijk uw arts raadplegen. Niet gebruiken bij besmetting van de wenkbrauwen of wimpers. Bij contact van het product met de ogen, overvloedig spoelen met water. Niet gebruiken bij over gevoeligheid aan één van de bestanddelen. Bij huiduitslag of tekenen van irritatie/overgevoeligheid, de behandeling onmiddellijk stopzetten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Resultz
Aflevervorm Lotion
Type product Verzorgingsproduct
Type anti-luizenproduct Behandeling
Keyword Hoofdluizen
Geschikt bij borstvoeding? available
Geschikt bij zwangerschap? available
Geschikt voor kinderen < 6 maand? not available
Zonder pesticiden? available

Laatste reviews en ervaringen met Resultz lotion tegen luizen

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek