02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Revita Sleep Capsules 30 stuks

1 reviews
Capsules 30 stuks
12,67 16,90
Op voorraad
12,67
-26% **
prijs apotheek: 16,90* Je bespaart: -4,23
Voedingssupplement op basis van lactium, magnesium en citroenmelisse, in de vorm van capsules. Bevordert het inslapen en de slaapkwaliteit.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Lactium is een gehydrolyseerd melk proteïne, met een bewezen werking zonder neven effecten. Lactium draagt bij tot een verminderde aanmaak van cortisol na een stressvolle dag waardoor het inslapen vergemakkelijkt.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bevordert het inslapen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 's avonds 2 capsules met een groot glas water innemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS (PER 2 CAPSULES) : 

Magnesiumoxide 216 mg (waarvan 112 mg magnesium hetzij 30% RI*) ; Citroenmelisse (Melissa officinalis) droogextract van bladeren 200 mg ; Gelatine ; Melkproteïnehydrolysaat (Lactium®) 150 mg ; Vulstof: microkristallijn cellulose ; Zinkcitraat 10 mg (waarvan 3 mg zink hetzij 30% RI*) ; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat ; Pyridoxinechloorhydraat 2 mg (waarvan 1,4 mg vitamine B6 hetzij 100% RI*).*RI : Referentie-inname

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Buiten het bereik van kinderen houden. Dit voedingssupplement vervangt noch een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levenswijze.De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van associatie van verscheidene voedingssupplementen, respecteer de RI*. Te bewaren buiten invloed van licht, warmte en vocht.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Revita
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Citroenmelisse, Magnesium
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Tijdstip inname Nacht
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Revita Sleep

Ik was op zoek naar iets om te slapen maar geen slaappillen en mijn dokter raadde me aan om er een te nemen die goed werkt op mij. Ik neem er 2 in de avond voor het slapen gaan en ik val veel sneller in slaap. Ik beveel het aan!

Ann
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek