Revita Stress Capsules 30 stuks

1 reviews
Capsules 30 stuks
12,34 16,90
Op voorraad
12,34
-27% **
prijs apotheek: 16,90* Je bespaart: -4,56
Voedingssupplement op basis van lactium, rhodiola, magnesium en vitamine B6, in de vorm van capsules. Biedt weerstand tegen stress en vermindert vermoeidheid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Lactium is een gehydrolyseerd melk proteïne, met een bewezen werking zonder neven effecten. Lactium draagt bij tot een verminderde aanmaak van cortisol waardoor het lichaam beter bestand is tegen stresssituaties.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stress en vermoeidheid

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tijdens periode van stress, 1 capsule 's morgens en 1 capsule 's avonds in te nemen met een groot glas water.RevitaStress mag regelmatig worden gebruikt en houdt geen risico in op gewenning noch op slaperigheid.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS (PER 2 CAPSULES): Magnesiumoxide 216 mg (waarvan 112 mg magnesiumhetzij 30% RI*) ; Rhodiola (Rhodiola rosea) ; droogextract van wortel 200 mg ; Gelatine ; Melkproteïnehydrolysaat (Lactium®) 150 mg ; Vulstof: microkristallijn cellulose ; Zinkcitraat 10 mg (waarvan 3 mg zink hetzij 30% RI*) ; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat ; Pyridoxinechloorhydraat 2 mg (waarvan 1,4 mg vitamine B6 hetzij 100% RI*).*RI: Referentie-inname

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Buiten het bereik van kinderen houden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Revita
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Rhodiola rosea, Vitamine B6, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Tijdstip inname Meermaals per dag
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Revita Stress

Ik ben erg gestrest, vooral tijdens de blokkadeperiodes, dus ik heb veel kruidenproducten geprobeerd. Ik ben echt blij met deze 15-dagen kuur. Ik weet niet of het het placebo-effect is, maar het werkte heel goed als dat het is!

Laurie
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek