02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Revita Stress Capsules 30 stuks

1 reviews
Capsules 30 stuks
16,42 19,50
  • 💚 1+1 RevitaSleep en RevitaStress: 2 stuks aan je mandje toevoegen = goedkoopste gratis
Op voorraad
16,42
-16% **
prijs apotheek: 19,50* Je bespaart: -3,08
Voedingssupplement op basis van lactium, rhodiola, magnesium en vitamine B6, in de vorm van capsules. Biedt weerstand tegen stress en vermindert vermoeidheid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Lactium is een gehydrolyseerd melk proteïne, met een bewezen werking zonder neven effecten. Lactium draagt bij tot een verminderde aanmaak van cortisol waardoor het lichaam beter bestand is tegen stresssituaties.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voedingssupplement dat ondersteuning biedt tijdens tijdelijke stress-situaties.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tijdens periode van stress, 1 capsule 's morgens en 1 capsule 's avonds in te nemen met een groot glas water.RevitaStress mag regelmatig worden gebruikt en houdt geen risico in op gewenning noch op slaperigheid.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 2 capsules: Magnesiumoxide 216 mg (waarvan 112 mg magnesiumhetzij 30% RI*) ; Rhodiola (Rhodiola rosea) ; droogextract van wortel 200 mg ; Gelatine ; Melkproteïnehydrolysaat (Lactium®) 150 mg ; Vulstof: microkristallijn cellulose ; Zinkcitraat 10 mg (waarvan 3 mg zink hetzij 30% RI*) ; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat ; Pyridoxinechloorhydraat 2 mg (waarvan 1,4 mg vitamine B6 hetzij 100% RI*).

*RI: Referentie-inname

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Buiten het bereik van kinderen houden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Revita
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Rhodiola rosea, Vitamine B6, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Tijdstip inname Meermaals per dag
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Revita Stress

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Het gelijktijdig gebruik van rhodiola supplementen met MAO-remmers, een specifieke groep antidepressiva, is afgeraden omwille van het feit dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Revita Stress

Ik ben erg gestrest, vooral tijdens de blokkadeperiodes, dus ik heb veel kruidenproducten geprobeerd. Ik ben echt blij met deze 15-dagen kuur. Ik weet niet of het het placebo-effect is, maar het werkte heel goed als dat het is!

Laurie
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek