02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Rhina NaturActiv Hoest Siroop 180g

Siroop 180g
10,32 11,86
Op voorraad
10,32
-13% **
prijs apotheek: 11,86* Je bespaart: -1,54
Medisch hulpmiddel voor de behandeling van droge of vette hoest, in de vorm van siroop op basis van natuurlijke ingrediënten, waaronder honing.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Rhina NaturActiv Cough is een medisch hulpmiddel dat is geïndiceerd voor hoesten (droge hoest en vethoest), vooral wanneer het wordt geassocieerd met infecties van de bovenste luchtwegen. Rhina NaturActiv Hoestsiroop werkt mechanisch op het geïrriteerde slijmvlies via twee mechanismen: 1: bevordert de hydratatie van het slijm om de fysiologische verwachting te vergemakkelijken; 2: vormt een film die het slijmvlies beschermt tegen contact met irriterende externe stoffen; door zijn mechanische werking is dit product geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan een jaar. Rhina NaturActiv Hoestsiroop werkt dankzij het Poliflav M.A. complex: een polysacharidefractie van weegbree in verband met honing voor zijn muco-adhesieve eigenschap en een flavonoïsche fractie van Tijm voor zijn antioxiderende werking die bijdraagt tot de bescherming van het slijmvlies. Rhina NaturActiv hoestsiroop is volledig natuurlijk en vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen en andere. Geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding (onder aanbevolen omstandigheden).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Hoest.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kinderen van 1 tot 6 jaar: 1 lepel (5 ml) per dosis, twee keer per dag; kinderen ouder dan 6 jaar: 2 lepels (10 ml) per dosis, twee keer per dag; volwassenen: 2 lepels (10 ml) per dosis, 2 tot 3 keer per dag.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Rhina NaturActiv Hoestsiroop wordt over het algemeen goed verdragen en er zijn geen bijwerkingen van dit product gemeld.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Poliflav M.A. Complex (polysacharidefractie van Plantain en flavonoïsche fractie van Tijm), honing, rietsuiker, water, citroensap, natuurlijke sinaasappel, citroen en gedroogde smaken, xanthaangom, Arabische gom.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid of allergie voor een of meer van de componenten, bewaren bij kamertemperatuur, uit de buurt van warmte en licht, buiten bereik van kinderen houden, de vervaldatum geldt voor het ongeopende product en opgeslagen in de originele verpakking.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Rhinathiol
Aflevervorm Siroop
Type product Medisch hulpmiddel
Type hoest Droge hoest, Hoest met slijmen, Overige hoest
Bevat Overige, Tijm
Leeftijdscategorie Vanaf 1 jaar
Smaak Honing, Tijm
Keyword Honing, Keel, Natuurlijk, Ontzwellend, Plantaardig, Prikkelhoest, Slijmoplossend, Vastzittende hoest, Verzachtend
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Rhina NaturActiv Hoest

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek