02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Royal Canin Calm canine -15kg Zakje 4kg

3 reviews
Zakje 4kg
35,49 39,42
Op voorraad
35,49
-10% **
prijs apotheek: 39,42* Je bespaart: -3,93
Dieetvoeding voor kleine honden, in de vorm van brokjes. Draagt bij tot het verminderen van stress.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Royal Canin
Aflevervorm Zakje
Type product Dieren
Type voer Droogvoer
Type dier Hond
Keyword Stress

Meest gestelde vragen

over Royal Canin Calm canine -15kg

Royal Canin heeft meer dan 250 soorten voeding. Voor elke grootte, leeftijd, levensstijl en ras biedt Royal Canin een voeding op maat, passend bij de specifieke behoeften. Naast specifieke voedingsstoffen kijkt Royal Canin ook naar het eetgedrag, de kaakvorm en de lengte van de snuit.

Ja, Royal Canin hanteert al ruim 10 jaar extreem lage tolerantiegehaltes voor myco­toxinen en heeft ruime ervaring opgedaan in het opsporen ervan. Royal Canin legt zeer lage tolerantiegehaltes op aan de leveranciers van grondstoffen.

Royal Canin vermeldt gedehydreerd vlees of gedehydreerde eiwitten op de verpakking. Gedehydreerd vlees is vlees waar water en vet uit is gehaald. Door het verwijderen van het water en vet blijven alleen de belangrijkste voedingsstoffen over, zoals eiwitten en mineralen. Gedehydreerd vlees is dus een geconcentreerde bron van voedingsstoffen, zoals eiwitten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Royal Canin Calm canine -15kg

Mijn 3 jaar oude hond had zeer zachte, waterige ontlasting op het einde. Ik moest zijn billen douchen, die bij elke stoelgang vies waren. Sinds hij RC Calm gemengd met RC High Fibre Response eet, is hij rustiger en heeft hij 's nachts geen buikpijn meer. Hij eet ze graag op en heeft slechts 2 normale darmbewegingen per dag. Alles gaat goed met hem en we zijn eindelijk gerustgesteld. Afscheid van de graanvrije kroketten en langlevende ROYAL CANIN.

Berniel Annick

binnen enkele dagen is zijn spijsvertering helemaal op orde .super goed voer .een echte aanrader.

janny mulder

op advies van mijn dierenarts geef ik dit voer aan mijn hond op hetzelfde moment als een voedingssupplement op basis van klei. Sindsdien heeft mijn hond helemaal geen spijsverteringsproblemen meer dan normaal, ook al is hij meer van streek dan normaal.

Duvivier Claudine
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek