02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
01-01-2013 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Ruil je lange broeken in voor korte rokjes...

Geschreven door Mariane afvallen huidverzorging

Liefste dames,

Met de zomer in het land, krijg je weldra zin om met je prachtige benen, je afgelijnde taille en je strak lichaam te pronken. Daarom wil ik je graag meer vertellen over een dermocosmetisch merk dat al over een bewezen expertise in huidveroudering en huidaandoeningen beschikt: LIERAC

Dit merk biedt het gamma ‘Afslanking en versteviging’. Ik zal je helpen om het juiste product te vinden en meer te vertellen over het gebruik en het effect ervan. Maar voor we daaraan beginnen, wil ik je meegeven dat er drie soorten lichaamsfiguren bestaan:

Het ‘Androïde’-figuur

Vetten worden doorgaans opgeslagen in het bovenste deel van het lichaam: de taille, de buik, de rug en de armen.

Het ‘Gynoïde’-figuur

Vetten worden doorgaans opgeslagen in het onderste deel van het lichaam. Daar bevinden zich ook cellulitis en vooral de ‘rijbroek’.

Het ‘Gemengde’-figuur

Over het algemeen is de vetopslag hier gelijkmatig verdeeld.

Nu is het aan jou om open kaart te spelen en je naar je spiegel te begeven om je winterschade vast te stellen. ;)

Als je daarmee klaar bent, bekijk dan welke verzorgingsproducten ik je voorstel:

 

Lierac Body slim drainage en Ultra body lift 10

Hoe krijg je vochtophopingen weg en hoe kan je cellulitis verdoezelen?

Door een drainerende verzorging te gebruiken op basis van gel- of olietexturen met 10% cafeïne voor een intensieve werking of 10% plantaardige extracten zoals rode wijnstok en zwarte bes. Breng dit product ‘s morgens aan en maak draaiende bewegingen om de bloedsomloop te stimuleren. Je zal snel merken hoe licht je benen voelen. Als je niet weet wat te kiezen: de olietexturen maken je huid satijnzacht zonder een vette laag achter te laten; de geltexturen trekken snel in.

 

Lierac Body slim destock nacht

Het is net ‘s nachts dat we de meeste wonderen verwachten…
En het minst willen verrichten… Laat je daarom leiden door een samenstelling van belangrijke actieve bestanddelen zoals cafeïne. Breng  dit product aan op de meest getroffen zones zoals de billen, de heupen en de buik. Wil je de klok rond afslanken? Gebruik dit product dan in combinatie met Body slim triple action dat je lichaam helpt af te slanken en strakker te maken.

 

Lierac Body slim verslapte en weerspannige zones

Deze verzorging met cafeïne bestrijdt cellulitis en helpt vooral het lichaam te versterken en de slappere zones te verbeteren, zoals de binnenkant van de armen en van de dijen. ’s Morgens en/of ’s avonds aanbrengen. Als je last hebt van hardnekkige cellulitis, gebruik er dan ook de Body slim triple action bij.

 

Lierac Body slim cure minceur express

Dit afslankserum rijk aan cafeïne activeert de vetmobilisatie en vermindert cellulitis. ’s Morgens en/of ’s avonds met draaiende bewegingen aanbrengen. Gebruik de massagehandschoen, die in het afslankpakket is bijgeleverd, om de werking nog te versterken. Gebruik dit product zo vaak als nodig of in combinatie met de Body slim triple action.

 

Lierac Body slim buik & taille

Bestrijdt rondingen van de buikzone. ’s Morgens en/of ’s avonds met draaiende bewegingen aanbrengen. Vaarwel lovehandles, hallo wespentaille.

 

Lierac Body slim triple action

Deze 3-in-1-verzorging verbetert de contouren, werkt vochtafdrijvend en afslankend. Twee keer per dag met draaiende bewegingen aanbrengen voor een stevigere huid.

 

Goed om te weten

  • Dagelijks gebruik van deze producten is zeer belangrijk.
  • Een tweewekelijkse scrub verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat de huid het product makkelijker kan opnemen.
  • Sporten kan het afslanken enkel maar versterken.
  • Het is best om op je voeding te letten.
  • Drink minstens één liter water per dag om de drainage van afvalstoffen te versnellen. Je kan daar ook een plantaardige vochtafdrijver met een lekkere smaak aan toevoegen.

 

Voedingssupplementen

Natuurlijk bestaan er ook nog voedingssupplementen die je een handje kunnen helpen, zoals het Oenobiol-gamma in de vorm van sticks of capsules, die vetten helpen te verbranden, calorieën helpen te verminderen en voor lichte benen zorgen.

Geniet van de zomer!

Mariane

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels