02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

Saforelle Pelvi' Tonic Pakket 1 stuks

Pakket 1 stuks
42,95 54,00
Op voorraad
42,95
-20% **
prijs apotheek: 54,00* Je bespaart: -11,05
Apparaat bestemd voor de revalidatie en versterking van de bekkenspier. Door het apparaat gewoon tijdens de dagelijkse activiteiten te dragen, kan je werken aan de versterking van het perineum, met name de tonus ervan, zonder erover na te denken.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Saforelle Pelvi' Tonic is de ideale oplossing om een zwakke blaas te voorkomen, omdat het helpt het perineum te versterken door de tonus ervan te versterken. Zwangerschap, bevalling, hormonale veranderingen tijdens de menopauze, en intense en herhaalde lichamelijke inspanning kunnen het perineum slap maken. Urinelozing is een van de gevolgen van bekkenontlasting. Hoe kun je je perineum versterken? Door regelmatig de bekkenspieren te trainen om ze gespierd te houden.
Saforelle PELVI' TONIC is een intravaginaal medisch hulpmiddel zonder golven dat trillingen opwekt wanneer het in beweging is, dankzij een exclusieve technologie om het perineum te versterken. Saforelle PELVI' TONIC bevat in het hart de "Diamant": een veelzijdige metalen bal die deze trillingen opwekt, die bij contact met de bekkenbodem een reflexmatige samentrekking van de spieren veroorzaken. Door het apparaatje gewoon tijdens de dagelijkse activiteiten te dragen, kunt u uw perineum opbouwen zonder erover na te denken, de tonus ervan versterken en urinelozingen voorkomen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Versterking van het perineum.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Het dragen van de Saforelle Pelvi'Tonic in combinatie met revalidatieoefeningen van het KEGEL-type zal de resultaten snel en doeltreffend optimaliseren, aangezien het perineum verder zal worden gestimuleerd dankzij de reflexcontracties die door het toestel worden geïnduceerd en de vrijwillige contracties die door de KEGEL-oefeningen worden opgewekt om het perineum te versterken.
Gedurende de eerste 2 weken:
20 minuten per dag, met inachtneming van een hersteltijd van 48 tot 72 uur tussen elke sessie. 
Vervolgens maximaal 30 tot 50 minuten per dag tot het urineverlies aanzienlijk vermindert of tot de gewenste toon is bereikt.

Zoals bij elke sportactiviteit moet tussen de sessies een hersteltijd in acht worden genomen.
Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken: Bij vaginale en/of urineweginfectie, tijdens de menstruatie, tijdens geslachtsgemeenschap, na de bevalling tot de baarmoedermond volledig gesloten is, in geval van perineale hypertonie, als je jonger bent dan 18 jaar. Indien het product beschadigd is of in geval van krassen of sneden op het oppervlak van het product als gevolg van onjuiste behandeling.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Saforelle
Aflevervorm Pakket
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Incontinentiemateriaal Accessoires
Type product intieme hygiëne Overige
Verzorging Lichaam Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Verzorging van Intiem
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Lichte incontinentie
Maat Niet van toepassing
Aangewezen bij vaginale droogte? not available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available

Laatste reviews en ervaringen met Saforelle Pelvi' Tonic

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek