02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Sérélys perimenopauze - menopauze Tabletten 60 stuks

45 reviews
Tabletten 60 stuks
29,20 34,55
Op voorraad
29,20
-15% **
prijs apotheek: 34,55* Je bespaart: -5,35
Voedingssupplement op basis van gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels in de vorm van tabletten, helpt bij menopauzale ongemakken zoals opvliegers, prikkelbaarheid en tijdelijke vermoeidheid in geval van menopauze. Dit supplement bevat geen fyto-oestrogenen en heeft geen hormonaal werkingsmechanisme.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Sérélys, uw betrouwbare partner bij menopauze zonder hormonaal werkingsmechanisme

Sérélys is een voedingssupplement zonder hormonaal werkingsmechanisme. Sérélys helpt bij menopauzale ongemakken zoals opvliegers, prikkelbaarheid en tijdelijke vermoeidheid in geval van menopauze.  Sérélys bevat geen fyto-oestrogenen (plantaardige hormonen zoals rode klaver, hop, soja, lijnzaad, salie…) of zilverkaars.
Hormoon-of chemotherapie of bestraling kunnen een vroegtijdige menopauze veroorzaken. Dit kan ongemakken zoals warmteopwellingen met zich meebrengen. Sérélys kan dankzij het niet- hormonaal werkingsmechanisme zonder enig probleem gecombineerd worden met geneesmiddelen die warmteopwellingen veroorzaken.

Het resultaat van een unieke biotechnologie
Het Laboratoire Sérélys Pharma is erin geslaagd om een uniek geheel van stoffen samen te stellen die je ondersteuning bieden tijdens de menopauze: de complexen PureCyTonin®. Als enige heeft het laboratorium een patent op PureCyTonin®.

PureCyTonin® bestaat uit gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels. Ze zijn geselecteerd op basis van hun werkzame eigenschappen. Hoewel het gaat om extracten van stuifmeelkorrels, verwekken ze geen allergie.
De stuifmeelkorrelextracten zijn afkomstig van specifieke planten die – onder streng toezicht – geteeld worden in velden in Zweden. Er worden enkel planten geselecteerd zonder fyto-oestrogenen. Het hormonale systeem kan dus niet verstoord worden.

 

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Perimenopauze & menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 tabletten Sérélys per dag in 1 inname. Dat kan s’ochtends of ’s avonds

De eerste effecten van Sérélys® zijn meestal merkbaar na ongeveer 4 weken.

Na 2 maanden wordt een maximaal effect bereikt.
Voor een blijvend effect mag je de Sérélys®-kuur onbeperkt verderzetten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Serelys
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige
Aangewezen bij Menopauze
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Sérélys perimenopauze - menopauze

Nee, het gezuiverd stuifmeelextract in Sérélys bevat geen omhulsels van de pollen meer. Het zijn enkel de omhulsels die een allergische reactie kunnen veroorzaken.

Ja, Sérélys bevat geen hormonaal werkingsmechanisme. Het bevat geen fyto-oestrogenen en ook geen zilverkaars.

De eerste effecten van Sérélys zijn meestal merkbaar na ongeveer 4 weken. Na 2 tot 3 maanden wordt een maximaal effect bereikt.

Ja, voor een blijvend effect mag je Sérélys langdurig gebruiken.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Sérélys perimenopauze - menopauze

Echt een aanrader en via mijn schoonzus bestel ik het ook via online nu super levering en correct dank u wel .

chantal

Ik neem ze al 7maanden..altijd goed gewerkt...maar nu de laaste tijd weer meer klachten van opvliegers en zweten..ik neem er 1 smorgens en 1 savonds....wa is dan het probleem?😥ik ga nu overschakelen naar estro-fyt....blijkbaar ook een aanrader

Nathalie van dorpe

Een aanrader voor vrouwen in menopauze

Walravens Vera

Dankzij Sérélys heb ik nog heel weinig (zelden) last van opvliegers overdag en kan ik gewoon slapen, dus zonder de nachtelijke zweetaanvallen. K neem dagelijks 2 pilletjes voor het slapen gaan en zo kan ik de volgende dag uitgerust aan mijn werkdag beginnen. Echt een superproduct en via Viata aan een goedkopere prijs dan in reguliere apotheek. Zeker proberen!!!

Vera Van de Moortele

Ik neem serelys al drie maanden, en ik ben heel tevreden

Anna Maria Fresta

Ik gebruik product al enkele maanden, ik was van de eerste maand al van die vervelende opvliegers verlost. Neem 2 pilletje per dag in combinatie van Estrogel 0.06% gel Estradiol die ik op arm moet smeren. SUPER TEVREDEN !

Carina

het doet wat het beloofd, geen opvliegers meer na een paar weken

linda

Het is bijna 2 maanden geleden dat ik minder vaak serey-serey the sound steam nam, maar ik heb getuigenissen gelezen dat het de moeite waard is om 3 maanden de tijd te nemen om resultaten te krijgen.

Marina

Ik had al vroeg erg veel last van opvliegers en sinds enkele maanden ook nachtelijke zweetvijvers. Echt niet fijn. Aangezien ik sowieso al veel medicatie moet innemen voor andere redenen, raadde mijn apotheker mij Sérélys aan. Na een 2tal maanden (zoals ook aangegeven) een serieuze verbetering. Het is niet helemaal voorbij, maar dat heeft meer met mijn genen te maken. Ik ben zeer tevreden over dit product en het is op jullie website ook nog stukken goedkoper dan in de apotheek. 2 vliegen in één klap dus!

Marijke

Prima produkt !! Na 2 maanden gebruik geen opvliegers mee en geen nachtelijke zweetbuien meer ! Geweldig ! Dankjewel farmaline voor de nuttige info die ik van jullie kreeg over dit produkt.

Jeannine Sannen

Na gebruik van 2 maanden geen zweetbuien meer en geen opvliegers !! Prima produkt !! Blijf het zeker nemen ! Dankjewel farmaline voor de nuttige info die ik van jullie ontvangen heb over dit produkt !

Jeannine Sannen

Op aanraden van apotheek met Sérélys begonnen. Werkt bij mij heel erg goed. De erge huidproblemen in mijn gezicht die met de overgang gepaard gingen zijn tot bijna nul gereduceerd. Heel tevredenet dit product

Majelle

Heb dit product op aanraden van een dokter genomen en de opvliegers zijn niet verdwenen maar wat milder geworden. Neem dit nu stipt elke avond bij eten 2 pilletjes.

Hilde

Tijdens de eerste maanden nog af en toe een opvlieger. Nu geen enkele meer. Superproduct.

Monique

Bij mij werkt Sérélys supergoed al jaren. Ik heb zelden echte opvliegers maar blijf wel last hebben van warmte en koude die zich plots afwisselen. Ik heb al eens geprobeerd zonder Sérélys maar dan komen de opvliegers terug, dus het werkt ècht! Zo blij met deze natuurlijke oplossing, want hormonen daar kan ik niet tegen.

Lieve

Heeft wel even geduurd voor dit product effect had. Wat wel duidelijk wordt mee gegeven in de bijsluiter. Gebruik dit nu ongeveer 4 maanden, en geeft wel enig resultaat.

Mirella Muyshondt

Ik neem Sérélys op aanraden van gyneacoloog. Na mijn bestralingen voor borstkanker moet ik tabletten nemen die bep bijwerkingen geven, vapeurs dus. Daar ik Tamoxifen moet nemen mag ik enkel Sérélys nemen. Het werkt prima bij mij. Gedaan met opvliegers. Ik kan het aan iedereen aanraden.

Suzy

Hete flitsen sterk verminderd, zowel in frequentie als intensiteit. Niet stoppen!

Muriel

Ik gebruik dit op aanraden van de gyneacologe, geweldig spul.De opvliegers zijn zo goed als verdwenen,en het zweten is vééééél minder.Een aanrader!! Ge moet ze wel elke dag nemen.

Else

Het enige product dat ik met een hormoonbehandeling kan nemen. Haalt zeker de scherpe kanten van de opvliegers eraf en verlaagt de frequentie. Verder geen bijwerkingen.

Maria

Sérélys is voor mij een echte aanrader. Na 2 dagen van mijn hevige en veelvuldige opvliegers verlost. Ook mijn gewicht is al verminderd, geen opgeblazen buik meer en ik slaap terug normaal. Ben nu 14 dagen bezig dus we houden vol.

Mieke

I neem serelys nu al zes weken en het begint eindelijk zijn vruchten af te werpen !

Bouton Carine

Heel tevreden met serelys, een aanrader

Vera

Heel tevreden met serelys een aanrader!!!!!

Walravens Vera

Aanbevolen door een collega en ik kan bevestigen dat ik mij veel beter voel. Opvliegers zijn duidelijk vermindert en ik kom ‘s nachts niet meer kletsnat wakker! Ik heb wel het gevoel dat ik meer moet plassen, maar vermagerd ben ik niet. Heel erg tevreden!

Kathleen

Sérélys probeer ik als 2e product en ik ondervind wel verbetering. De opwellingen zijn heel ontegelmatig maar de laatste tijd is het ok. Vooral 's nachts had ik daar veel last van. Wakker worden met natte kleren is heel onaangenaam.

Hilde

Geadviseerd door mijn huisarts. Zeer effectief, maar moet voor een maximale doeltreffendheid gedurende minstens twee maanden onafgebroken worden ingenomen. Bijna geen opvliegers meer

Catherine

Na andere merken uitgeprobeerd te hebben, eindelijk een product dat zijn beloften waarmaakt. Na een paar dagen heb ik al een verschil gevoeld! Bijna geen opvliegers meer, geen stemmingswisselingen meer, ik ben blij!

Dominique Deleener

Product besteld op aanraden van gynaecoloog. Moet het 6 maanden nemen om effect te hebben. Ik ben een paar weken geleden begonnen en heb al minder last van opvliegers. Soms last van maagzuur, had ik ervoor niet.

Greet

Heb Sérélys nu een aantal weken geslikt maar pillen werken helemaal niet. Merkte geen verschil en had nog steeds erg veel last van opvliegers. Ben sinds gisteren gestopt omdat het toch geen nut heeft.

Marijke

Heb al jaren alles geprobeerd en tevergeefs.Niks kon me helpen om van dat overmatig zweten af te raken.Tot een menopauze consulente mij aanrade om se're'lys te gebruiken.Geweldig resultaat!

Paula

Ik neem dat nu al 3 maand en nog geen effect.

Schmid Nicole

Nog slechts een paar kleine opvliegers per dag. Werkt zeer snel.

Monique

Had al vanalles anders geprobeerd maar serelys heeft me het best geholpen met opvliegers en zweet aanvallen. Top product

Severine

Ik gebruik het nu 2 maanden maar nog steeds opvliegers. Ik geef nog niet op, het schijnt maar te werken na 2 maand.

Patricia De Boos

Ik ben met deze medicijn begonnen en kreeg last van hoofdpijn, vreselijk. Het is helemaal niet voor mij.

Maria

Voor het gebruik van Sérélys, had ik heel veel last van opvliegers met hevige zweet buien. S' nachts niet kunnen slapen en soms moeten opstaan om te gaan douchen en verse nachtkledij aan te trekken. Na aanraden van mijn apotheek ben ik Sérélys beginnen nemen en nu voel ik mij veel beter en zijn de hevige zweet aanvallen verdwenen. Ik heb wel ondervonden dat je Sérélys beter niet inneemt met zuivelproducten. Er kunnen dan maagproblemen optreden. Sinds de inname met water geen probleem meer met de maag. Sérélys is zeker een aanrader !

Josiane

Krijg er maagklachten/maagzuur van. Ben nu 1,5 week aan het innemen, de arts en apotheek adviseert 1 pil per dag in plaats van 2. Als de maagproblemen blijven ga ik stoppen.

Monique

ik had veel last van opvliegers, na 14 dagen gebruik van sérélys begon ik gewrichtsproblemen te krijgen, na 4 keer opsteopaat en geen resutltaat, had ik nekpijn, onderrug pijn, ontstoken schouder en slijmbeursontsteking en vooral ook een droge mond en zodat ik bijna niet kon eten zonder drinkenen 5 opvliegers per dag, ben gestopt na 1 maand met sérélys en mijn pijn is verdreven en heb nu nog 3 opvliegers per dag zonder pil dus niet voor mij dit is een ernstige bijwerking

amanda

na 2 weken waren de opvliegers verdwenen, wel iedere dag op ongeveer hetzelfde tijdstip nemen anders werkt het niet zo goed

Marleen

Neem sérélys nu bijna drie maand en het begint eindelijk zijn vruchten af te werpen .

Myriam

Ik had al zowat vanalles geprobeert , helaas niets hielp. Tot mijn huisarts me aan sprak over Sérélys.Nog nooit van gehoord.En ja hoor ik hoevde niet lang te wachten op het resultaat.Geen opvliegers meer geen zweet buien meer eindelijk vrij en normaal leven.Maar dat je hiervan afvalt??? Daar twijfel ik aan.Ik neem het al een hele tijd.Maar ben super te vreden ☺

Linda

Na enkele weken merkte ik resultaat, vermindering van de klachten maar wel op letten dat je regelmatig,elke dag dus, de dosis inneemt!

dirk

ik had enorm veel last van opvliegers. Overmatig zweten gevolgd door migraine en niet meer functioneren. De huisarts adviseerde Sérélys en na een aantal weken gebruik is zowel het aantal opvliegers als de nare gevolgen heel veel verminderd. Een aanrader!!

Ria

Ik kreeg opvliegers in de mate dat ik er misselijk van werd. Op aanraden van de huisdokter heb ik Sérélys ingenomen en na een tweetal weken zijn mijn klachten zo goed als verdwenen. Mijn buik zwelt ook niet meer op en dat is ook mooi meegenomen. Na een 7 tal weken ben ik een 4 kg kwijt gespeeld. Bij mij helpt het dus. Bij u misschien ook.

Carine
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek