(27)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Doom uit Moorslede schreef:
  Tevreden
  Goede service
 • Josee uit Westende schreef:
  goedkoop
  goedkoop voor prima produkt
 • Maggy uit Londerzeel schreef:
  Altijd vlotte aflevering van de bestelling
  Zeer tevreden van de vlotte levering. Dikwijls een kleine attentie die andere producten leert kennen.

Sérélys Tabletten 60 stuks

Natuurlijke oplossing voor de behandeling van verschijnselen tijdens de overgang (opvliegers, nachtelijk zweten, prikkelbaarheid, zwellingen, gewichtstoename, ...). Behoudt het vrouwelijk evenwicht. Dit preparaat is 100% niet-hormonaal, en bevat geen fyto-oestrogenen.

prijs apotheek: 29,95
20,97
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

 • Gratis levering vanaf 39 euro via Pickup afhaalpunten
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
2 tabletten per dag, gedurende 2 maanden.
Zonder tijdsbeperking.
Merk Serelys
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige, Vitamine E
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Else
  13/09/2019
  Ik gebruik dit op aanraden van de gyneacologe, geweldig spul.De opvliegers zijn zo goed als verdwenen,en het zweten is vééééél minder.Een aanrader!! Ge moet ze wel elke dag nemen.
  Maria
  13/09/2019
  Het enige product dat ik met een hormoonbehandeling kan nemen. Haalt zeker de scherpe kanten van de opvliegers eraf en verlaagt de frequentie. Verder geen bijwerkingen.
  Mieke
  11/09/2019
  Sérélys is voor mij een echte aanrader. Na 2 dagen van mijn hevige en veelvuldige opvliegers verlost. Ook mijn gewicht is al verminderd, geen opgeblazen buik meer en ik slaap terug normaal. Ben nu 14 dagen bezig dus we houden vol.
  Bouton Carine
  28/08/2019
  I neem serelys nu al zes weken en het begint eindelijk zijn vruchten af te werpen !
  Vera
  22/03/2019
  Heel tevreden met serelys, een aanrader
  Walravens Vera
  22/03/2019
  Heel tevreden met serelys een aanrader!!!!!
  Kathleen
  06/03/2019
  Aanbevolen door een collega en ik kan bevestigen dat ik mij veel beter voel. Opvliegers zijn duidelijk vermindert en ik kom ‘s nachts niet meer kletsnat wakker! Ik heb wel het gevoel dat ik meer moet plassen, maar vermagerd ben ik niet. Heel erg tevreden!
  Hilde
  25/01/2019
  Sérélys probeer ik als 2e product en ik ondervind wel verbetering. De opwellingen zijn heel ontegelmatig maar de laatste tijd is het ok. Vooral 's nachts had ik daar veel last van. Wakker worden met natte kleren is heel onaangenaam.
  Catherine
  20/01/2019
  Geadviseerd door mijn huisarts. Zeer effectief, maar moet voor een maximale doeltreffendheid gedurende minstens twee maanden onafgebroken worden ingenomen. Bijna geen opvliegers meer
  Dominique Deleener
  28/11/2018
  Na andere merken uitgeprobeerd te hebben, eindelijk een product dat zijn beloften waarmaakt. Na een paar dagen heb ik al een verschil gevoeld! Bijna geen opvliegers meer, geen stemmingswisselingen meer, ik ben blij!
  Greet
  29/10/2018
  Product besteld op aanraden van gynaecoloog. Moet het 6 maanden nemen om effect te hebben. Ik ben een paar weken geleden begonnen en heb al minder last van opvliegers. Soms last van maagzuur, had ik ervoor niet.
  Marijke
  26/10/2018
  Heb Sérélys nu een aantal weken geslikt maar pillen werken helemaal niet. Merkte geen verschil en had nog steeds erg veel last van opvliegers. Ben sinds gisteren gestopt omdat het toch geen nut heeft.
  Paula
  21/10/2018
  Heb al jaren alles geprobeerd en tevergeefs.Niks kon me helpen om van dat overmatig zweten af te raken.Tot een menopauze consulente mij aanrade om se're'lys te gebruiken.Geweldig resultaat!
  Schmid Nicole
  11/10/2018
  Ik neem dat nu al 3 maand en nog geen effect.
  Monique
  27/09/2018
  Nog slechts een paar kleine opvliegers per dag. Werkt zeer snel.
  Severine
  19/09/2018
  Had al vanalles anders geprobeerd maar serelys heeft me het best geholpen met opvliegers en zweet aanvallen. Top product
  Patricia De Boos
  06/09/2018
  Ik gebruik het nu 2 maanden maar nog steeds opvliegers. Ik geef nog niet op, het schijnt maar te werken na 2 maand.
  Maria
  18/06/2018
  Ik ben met deze medicijn begonnen en kreeg last van hoofdpijn, vreselijk. Het is helemaal niet voor mij.
  Josiane
  07/03/2018
  Voor het gebruik van Sérélys, had ik heel veel last van opvliegers met hevige zweet buien. S' nachts niet kunnen slapen en soms moeten opstaan om te gaan douchen en verse nachtkledij aan te trekken. Na aanraden van mijn apotheek ben ik Sérélys beginnen nemen en nu voel ik mij veel beter en zijn de hevige zweet aanvallen verdwenen. Ik heb wel ondervonden dat je Sérélys beter niet inneemt met zuivelproducten. Er kunnen dan maagproblemen optreden. Sinds de inname met water geen probleem meer met de maag. Sérélys is zeker een aanrader !
  Monique
  09/11/2017
  Krijg er maagklachten/maagzuur van. Ben nu 1,5 week aan het innemen, de arts en apotheek adviseert 1 pil per dag in plaats van 2. Als de maagproblemen blijven ga ik stoppen.
  amanda
  07/08/2017
  ik had veel last van opvliegers, na 14 dagen gebruik van sérélys begon ik gewrichtsproblemen te krijgen, na 4 keer opsteopaat en geen resutltaat, had ik nekpijn, onderrug pijn, ontstoken schouder en slijmbeursontsteking en vooral ook een droge mond en zodat ik bijna niet kon eten zonder drinkenen 5 opvliegers per dag, ben gestopt na 1 maand met sérélys en mijn pijn is verdreven en heb nu nog 3 opvliegers per dag zonder pil dus niet voor mij dit is een ernstige bijwerking
  Marleen
  02/06/2017
  na 2 weken waren de opvliegers verdwenen, wel iedere dag op ongeveer hetzelfde tijdstip nemen anders werkt het niet zo goed
  Myriam
  03/03/2017
  Neem sérélys nu bijna drie maand en het begint eindelijk zijn vruchten af te werpen .
  Linda
  26/04/2016
  Ik had al zowat vanalles geprobeert , helaas niets hielp. Tot mijn huisarts me aan sprak over Sérélys.Nog nooit van gehoord.En ja hoor ik hoevde niet lang te wachten op het resultaat.Geen opvliegers meer geen zweet buien meer eindelijk vrij en normaal leven.Maar dat je hiervan afvalt??? Daar twijfel ik aan.Ik neem het al een hele tijd.Maar ben super te vreden ☺
  dirk
  11/03/2016
  Na enkele weken merkte ik resultaat, vermindering van de klachten maar wel op letten dat je regelmatig,elke dag dus, de dosis inneemt!
  Ria
  21/02/2016
  ik had enorm veel last van opvliegers. Overmatig zweten gevolgd door migraine en niet meer functioneren. De huisarts adviseerde Sérélys en na een aantal weken gebruik is zowel het aantal opvliegers als de nare gevolgen heel veel verminderd. Een aanrader!!
  Carine
  31/08/2015
  Ik kreeg opvliegers in de mate dat ik er misselijk van werd. Op aanraden van de huisdokter heb ik Sérélys ingenomen en na een tweetal weken zijn mijn klachten zo goed als verdwenen. Mijn buik zwelt ook niet meer op en dat is ook mooi meegenomen. Na een 7 tal weken ben ik een 4 kg kwijt gespeeld. Bij mij helpt het dus. Bij u misschien ook.