Shur Healthy Breath Capsules 12 stuks

Capsules-in-capsules met een dubbele actie zowel vanuit de mond als uit de maag. Ter voorkoming en bestrijding van de slechte adem. Herstelt het evenwicht in de mond, altijd en overal te gebruiken, zorgt voor een langdurige frisse adem.

prijs apotheek: 8,95
7,16 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Shur healthy breath biedt een dubbele werking: met therapeutische effecten zowel in de mond als in de maag. Deze dubbele actie wordt bereikt door een gepatenteerde capsule-in-capsule technologie.

Slechte adem (halitose) wordt voornamelijk veroorzaakt door de aanwezigheid van bepaalde bacteriën. De Shur healthy breath remt en verhindert de aanhechting van de schadelijke bacteriën in de mond, wat leidt tot hun in-activatie en herstelt de gezonde balans van de flora in de mond.

Bovendien neutraliseert het de vluchtige gassen die een slechte adem veroorzaken. Naast deze acties in de mond, werkt het ook in geval van een slechte adem afkomstig uit de maag, veroorzaakt door voedsel en dranken.

Ter voorkoming en bestrijding van de slechte adem.
Neem een capsule in de mond en laat ze oplossen, er komt een vloeistof vrij gedurende ongeveer 30 seconden.
Dan is de eerste capsule opgelost en wordt komt de binnenste capsule vrij. Deze moet dan worden doorgeslikt! Zodat het kan worden opgelost in de maag.

Bij een chronische slechte adem:
2 capsules per dag gedurende 14 dagen (één in de ochtend na uw reguliere mondverzorging, en dan één ongeveer 6 uur later).

Bij occasionele slechte adem:
Voor de occasionele slechte adem veroorzaakt door voedsel, drank,... is het raadzaam om 1 capsule te  gebruiken. Indien nodig kan men 4 tot 6 uur later een tweede capsule innemen.

Preventie en onderhoud.
Gebruik 1 capsule per dag. 

Gebruik het product niet meer dan 4 opeenvolgende weken.
Merk Shur
Aflevervorm Capsules
Type product Medisch hulpmiddel
Type mondhygiëne Overige
Verzorging van Mond
Aangewezen bij Slechte adem
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Ontsmettend? not available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!