Similase

Similase is een gamma ontwikkeld door Metagenics dat helpt de spijsvertering te ondersteunen. Tijdens de spijsvertering kunnen er verschillende problemen optreden. Dit kan komen door te snel eten, een zware maaltijd of het gebruik van bepaalde geneesmiddelen die je maag of maagzuur beïnvloeden. Het kan ook zijn dat je lichaam te weinig verteringsenzymen produceert. Al deze dingen kunnen ervoor zorgen dat je een vervelend gevoel hebt na een maaltijd. Je kan klachten hebben zoals een opgeblazen gevoel, misselijkheid, brandend maagzuur, diarree, constipatie en winderigheid. Om zulke spijsverteringsproblemen minder kans te geven om zich voor te doen, is het zeker belangrijk om voldoende te kauwen, voldoende water te drinken, voldoende vezels te eten en niet te snel te eten. Daarnaast kan je ook Similase gebruiken. Similase is een supplement op basis van gemberwortelextract, proteasen, carbohydrasen en lipasen. Deze ingrediënten werken samen om voedingsstoffen beter te helpen verteren en ondersteunen je spijsvertering op een positieve manier.

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,4 / 10
 • Ivo uit Lommel schreef:
  Vlotte service.
  Ik heb 1 dag moeten wachten op mijn bestelling, maar het werd perfect op afgesproken uur afgeleverd. Ik werd ook meteen op de hoogte gesteld van de vertraging. Prima zo !
 • Werner uit Beerse schreef:
  super snelle service
  Een aanrader in tegenstelling tot andere online apotheken!
 • Patricia uit Anderlecht schreef:
  Rapide
  Livraison rapide. Produit parfaitement emballé
1 - 1 van 1 |
placeholder Metagenics Similase Total
 (3)
Metagenics Similase Total Capsules 120 stuks

Voedingssupplement op basis van enzymen, in capsulevorm. Ondersteunt de spijsvertering. Vermindert misselijkheid, zware maag en opgeblazen gevoel.

prijs apotheek: 51,49 *
48,92
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

prijs apotheek: 51,49 *

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

1 - 1 van 1 |
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek