02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Skin-prep 50 stuks

9 reviews
50 stuks
14,72 15,83
Op voorraad
14,72
-7% **
prijs apotheek: 15,83* Je bespaart: -1,11
Skin Prep vormt een hypoallergene barrière op de huid voor extra bescherming tegen beschadigingen door bijvoorbeeld veelvuldige verbandwisselingen of bescherming van de huid rond stoma, katheters of bij oudere patiënten.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Isopropyl alcohol, acetyl tributyl citrate, butyl ester of PVM/MA copolymer

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Skin-prep
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Kompressen
Keyword Beschermend, Gevoelige huid
Niet inklevend? not available
Steriel? available

Laatste reviews en ervaringen met Skin-prep

Zeer goede prijs, en zeer goed product

B.Keesen

Na een odyssee van testen raadde onze diabetes-adviseur ons huidpreparaat aan en ik moet zeggen dat ze ons niet te veel beloofde... het houdt absoluut veilig en betrouwbaar. Een geweldige uitvinding.

Sonja Szymanski

Ik ben diabetes type 2 en ik was op zoek naar een product dat ervoor zorgt dat mijn Free Style Libre-sensor niet kan vallen als gevolg van hevig zweten. Mijn diabetesadviseur maakte me bewust van Skin Prep. Ik kan dit product aanbevelen. De sensor houdt. De bestelling en levering werd snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd. De prijs is uitstekend in vergelijking met andere leveranciers.

Erika Haselhorst

Het product is gewoon top, vooral de prijs is onverslaanbaar. Ik kan Skin- prep met een schoon geweten aanbevelen. Met de bestelling liep alles prachtig en probleemloos, alleen GLS duurde het een eeuwigheid, nadat het meldingspakket er is en wordt afgeleverd, duurde het nog enkele dagen. Ik was in ieder geval 3x in de pakjeswinkel en ondanks e-mail was er niets te vinden. Dat was erg vervelend, maar Viata kan daar niets aan doen.

Sonja Szymanski

Omdat ik een diabetische type ben draag ik de Dexcom G6 zodat ik niet meerdere keren per dag bloed hoef te meten. Helaas is het een klein nadeel dat de pleister van de Dexcom G6 na de eerste douche van de huid af komt. Na een aanbeveling gebruik ik nu Skin-prep om de sensor weer op de huid te houden. Met de bestelling en de levering ging alles snel. Onverslaanbaar is ook de prijs in vergelijking met andere leveranciers.

Mandy Snicinski

onklopbare prijs en topkwaliteit.

Diana Jahn

Ik ben afhankelijk van insuline en draag de Omnipod en de Dexcom G6, omdat ik in de zomer veel zweet gebruik ik de handdoeken om de pleister beter te houden. Omdat de doeken aanzienlijk duurder zijn bij andere aanbieders, ben ik natuurlijk blij met de grote prijs die hier wordt gevraagd. De doeken zijn kwalitatief goed, dus ik zal ze in ieder geval alleen hier bestellen. Het enige kleine probleempje was de levering door de Gls. Omdat het etiket waarschijnlijk niet leesbaar was hing het enkele dagen in het bezorgcentrum. Na het contact met Gls verliep de levering snel.

Martina Sester

Bij het plaatsen van een nieuwe infusieset voor mijn insuline pomp blijft de pleister erg goed op zijn plaats. Ook bij het douchen, sporten en dagelijks gebruik.

Roald

Beschermt de huid uitstekend. In dit geval in combinatie met een condoom-catheter.

Greetje
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek