02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Sofrasolone Neusspray 10ml

Neusspray 10ml
6,44
Op voorraad
6,44
Geneesmiddel voor de symptomatische behandeling van allergische of microbiële aandoeningen van de bovenste luchtwegen, in de vorm van een neusspray. Ontsmet de neusholte en maakt de neus open.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Sofrasolone
Aflevervorm Neusspray
Type product Geneesmiddel
Type behandeling Behandelend
Type neusproblemen Allergie, Verkoudheid
Leeftijdscategorie Vanaf 7 jaar
Specifiek voor Neus, Sinus
Keyword Allergie, Neus, Ontzwellend
Generisch middel? not available
Geschikt bij zwangerschap? not available
Toedieningswijze Nasaal

Sofrasolone is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

Meest gestelde vragen

over Sofrasolone

Het is zeker mogelijk om verslaafd te geraken aan het gebruik van een neusspray. Een ontzwellende neusspray gaat ervoor zorgen dat je snel terug vrij kan ademen. Wanneer je deze spray langer dan 7 dagen gaat gebruiken, raken de bloedvaten in jouw neus hier aan gewend. Als je dan zou stoppen met de neusspray, dan gaat jouw neusslijmvlies juist opzwellen met als gevolg dat je de spray weer nodig hebt om je neus op te houden. Dit proces wordt dan een vicieuze cirkel en op die manier geraak je helaas verslaafd.

Le spray Sofrasolone contient trois type de médicaments qui agissent en synergie afin de lutter contre l'encombrement nasal d'origine variée. Il contient de la Naphazoline (un décongestionnant mécanique par vasoconstriction), de la Framycétine (un antibiotique local) et de l'acétate de prednisolone (un anti-inflammatoir dérivé de corticoïde).

En cas de sinusite infectée (sécrétions colorées), en cas de nez bouché accompagné de maux de gorge (rhinopharyngite, ...) uo en cas de rhinite allergique.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek