Soria Astaxansor Softgel 30 stuks

Voedingssupplement op basis van antioxidanten, in de vorm van softgels. Wordt gebruikt om de ogen te beschermen tegen de gevolgen van het ouder worden.

prijs apotheek: 29,75
24,40 -18%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Deze antioxidant op basis van planten, beschermt het lichaam op een zeer effectieve manier. Het vertraagt het verouderingsproces van de huid, helpt het voorkomen van oogziekten zoals cataract, glaucoom en maculaire degeneratie geassocieerd met de leeftijd en kan bepaalde chronische ziekten zoals artritis, hart- en vaatziekten, diabetes, stoornissen, etc voorkomen.
Voor een optimaal resultaat 1 parel per dag na het eten. Indien de arts het nodig vindt kan er ook geadviseerd worden om een periode 2-3 parels per dag in te nemen.
Lijnzaadolie eerste koude persing (draagstof), ascorbinezuur, bloedregenalgolie (Haematococcus pluvialis), groot afrikaantje (Tagetes erecta), veenbessenextract (Vaccinium macrocarpon), zinksulfaat, dl-alfa-tocoferylacetaat, natriumseleniet, cholecalciferol. 4mg astaxanthine per parel.
Merk Soria
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Antioxidanten, Astaxanthine

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Siska
  13/09/2018
  De klantvriendelijkheid van dit bedrijf is geweldig. De producten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk.
  Ann
  31/12/2015
  super product voor de ogen, mijn oogproblemen zijn opgelost nu. Moest daarvoor 2 tot 3 x per jaar een spuit in mijn beide ogen laten geven en nu niet meer.