02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Soria Astaxansor Softgel 30 stuks

3 reviews
Softgel 30 stuks
28,56 29,75
Op voorraad
28,56
-5% **
prijs apotheek: 29,75* Je bespaart: -1,19
Voedingssupplement op basis van antioxidanten, in de vorm van softgels. Wordt gebruikt om de ogen te beschermen tegen de gevolgen van het ouder worden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Deze antioxidant op basis van planten, beschermt het lichaam op een zeer effectieve manier. Het vertraagt het verouderingsproces van de huid, helpt het voorkomen van oogziekten zoals cataract, glaucoom en maculaire degeneratie geassocieerd met de leeftijd en kan bepaalde chronische ziekten zoals artritis, hart- en vaatziekten, diabetes, stoornissen, etc voorkomen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor een optimaal resultaat 1 parel per dag na het eten. Indien de arts het nodig vindt kan er ook geadviseerd worden om een periode 2-3 parels per dag in te nemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Lijnzaadolie eerste koude persing (draagstof), ascorbinezuur, bloedregenalgolie (Haematococcus pluvialis), groot afrikaantje (Tagetes erecta), veenbessenextract (Vaccinium macrocarpon), zinksulfaat, dl-alfa-tocoferylacetaat, natriumseleniet, cholecalciferol. 4mg astaxanthine per parel.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Soria Natural
Aflevervorm Softgel
Gamma Soria Voedingssupplementen
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Antioxidanten, Astaxanthine
Keyword Beschermend, Ogen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Soria Astaxansor

This is an amazing Vitamin eyes. In just a couple of days taking them, the terrible pain in my eyes and dryness stop. My headache is gone too! Thank you.

Maria Claerbout

De klantvriendelijkheid van dit bedrijf is geweldig. De producten zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

Siska

super product voor de ogen, mijn oogproblemen zijn opgelost nu. Moest daarvoor 2 tot 3 x per jaar een spuit in mijn beide ogen laten geven en nu niet meer.

Ann
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek