Soria Fost Print Plus Ampullen 20x15ml

21 reviews
19,63 29,75
19,63
-35% **
prijs apotheek: 29,75*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van ginseng, vitaminen, mineralen, koninginnenbrij en propolis. Geeft de extra energie die nodig is. Aangewezen voor sporters, studenten, managers, arbeiders, chauffeurs en mensen van de derde leeftijd die een extra energietoevoer nodig hebben om hun dagelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Voor sporters, studenten, managers, arbeiders, chauffeurs en mensen van de derde leeftijd die een extra energietoevoer nodig hebben om hun dagelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Bij puur gebruik is het aangeraden de ingenomen vloeistof ongeveer 30 seconden in de mond en/of onder de tong te houden voor een goede opname. Volwassenen: 1 ampul op de nuchtere maag puur uitdrinken of gemengd in een glas water, thee of vruchtensap. Bij intensieve of inspannende gebeurtenissen zoals examens, sportwedstrijden, ploegendiensten ... kunt u 20 à 30 minuten voor de inspanning een extra ampul uitdrinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Dop: calciumpantothenaat, bicalcium fosfaat, methionine (374 mg). Vial: water, glycerine, glucose (46,6 g), fructose (3,26 g), propolis (160 µg galangine), koninginnenbrij (2,1 mg HDA), met vitaminen en mineralen verrijkte gist (9,8 g) (magnesium, kalium, fosfor, chroom, calcium, vitamine C, E, D3, B12), ginseng droog extract (2,1 mg ginsenosiden), arginine (437 mg), glycine (188 mg), citroenzuur (0,29 g), kaliumascorbaat (0,05 g), natuurlijk mandarijnaroma (0,4 g). Bevat 750 mg ginseng droog extract per dosis.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Soria Natural
Aflevervorm Ampullen
Gamma Soria Voedingssupplementen
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie
Bevat Ginseng, Koninginnebrij, Mineralencomplex, Propolis, Vitaminecomplex
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Energie, Volwassene
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Soria Fost Print Plus

Werkt prima, snel ontvangen!

Tom Verbeeck

voel me duidelijk beter tijdens de chemobehandeling minder futloos geeft me energie.

joh

Dit is echt een voedingssupplement, Helpt tegen vermoeidheid in moeilijke periodes. Zeer tevreden,bij sporten..

alan

Helpt tegen vermoeidheid in moeijke periodes, flesjes gaan wel moeilijk open as je artrose hebt, maar verder een heel goed product

Sabine

al na enkele dagen een pak minder moe nadat de griep maar niet overwonnen leek te geraken

Dominnique

Prima als je je wat down voelt. Wel niet zo een lekkere smaak. Anders oke

Sofie

Als ik weer een periode heb dat ik futloos ben en weinig energie heb, helpt deze sipplement. Ik neem een halve doos en soms is het een paar dagen nemen voldoende. Ook bij de examens of als mijn kinderen ziek zijn geweest geef ik hen fost print junior. Je ziet echt het verschil.

Nathalie leemans

een aanrader tijdens de examenperiode van mijn dochter

Marc

neem bij vermoeidheid dit product enkele dagen. bij fietsen kies ik voor fost print sport

andre

zeer tevreden, bij sporten, geestelijke inspanning en vermoeidheid..

clarisse

voor een zeer vermoeide periode de dokter geraadpleegd. Die raadde me dit product aan. Al na enkele dagen ervaarde ik het resultaat, ik voelde me weer op krachten komen. Het was werkelijk spectaculair. Ik raadde het op mijn beurt al aan aan meerdere mensen. Werkelijk superproduct.r

agnes

Een jaar geleden ben ik dit op aanraden van mijn apotheker, die het zelf ook gebruikt, gaan nemen. Je voelt echt het verschil. Opletten dat je het 's morgens neemt, na de middag innemen dan heb je kans dat je niet kan slapen, zoals een kennis van mij voorhad..

Anita

zeer goed product. Besteld voor dochter die altijd maar moe was en niet vooruit geraakte , voel zich er nu super bij, komt 's morgens uitgeslapen uit bed en kan de dag weer met volle energie aan! Dankzij soria natural fostprint voelt ze zich merkbaar fitter.

vicky

Dit product is zeker aan te raden. Ik merk het verschil wanneer ik het begon in te nemen. Dankzij dit heb ik niet meer heel veel slaap nodig en voel ik me fitter dan ervoor.

Leyla

Een zekere verschil merkbaar voor en na het gebruik van het product, ik voel me minder moe en ben meer actief.

Leyla

Ik gebruik fostprint tijdens de examens. Ik merk dat ik langer gefocust ben en ik meer energie heb om deze lange en zware periode zonder veel problemen tot een goed eind te brengen.

Charlotte

merkbaar verschil na een paar dagen....het opstaan verloopt vlotter en tijdens de hele dag heb ik meer energie.

nancy

Ik voelde mij al maanden futloos en had een dipje. Maar na enkele dagen fostprint te nemen was ik terug een fit en happy mens. Ik voel mij terug goed in mijn vel en heb weer zin om er in te vliegen en te gaan sporten. 😃

Nathalie

Helpt tijdens zware periodes.

Elke

voelt al na enkele dagen het verschil, weinig tot geen last meer van vermoeidheid, een aanrader dit product

vincent

Als ik een tijdje heel moe ben en me uitgeput voel, neem ik een doos fostprint plus, na vier dagen merk ik al een heel verschil. Ik doe zo'n kuur om de drie maanden. Een aanrader.

sophie
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek