Soria Fost Print Sport Ampullen 20 stuks

3 reviews
26,48 29,75
26,48
prijs apotheek: 29,75*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van aminozuren, vitaminen, mineralen, koninginnenbrij en propolis. Geeft de extra energie die nodig is. Aangewezen voor sporters, studenten, managers, arbeiders, chauffeurs en mensen van de derde leeftijd die een extra energietoevoer nodig hebben bij het sporten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Natuurlijke oplossing voor intensieve training en sportcompetitie. Brengt extra energietoevoer naar de spieren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Bij puur gebruik is het aangeraden de ingenomen vloeistof ± 30 seconden in de mond en/of onder de tong te houden voor een goede opname. Volwassenen: 1 ampul op de nuchtere maag puur uitdrinken of gemengd in een glas water, thee of vruchtensap. Bij intensieve of inspannende gebeurtenissen zoals examens, sportwedstrijden, ploegendiensten ... kan je 20 à 30 minuten voor de inspanning een extra ampul drinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De nieuwe verpakking is een tikkeltje gewijzigd. Dop: methionine (749 mg) glutamine (353 mg), ornithine (353 mg), inosine (93 mg). Vial: water; glucose (46,6 g), fructose (3,26 g), propolis (260 µg galangine), koninginnenbrij (2,10 µg HDA), met vitaminen en mineralen verrijkte gist (9,8 g) (magnesium, kalium, fosfor, calcium, chroom, vitamine C, D3, E, B12), ginseng droog extract (2,1 mg ginsenoside), arginine (874 mg), glycine (377 mg) pangaminezuur (333 mg), citroenzuur (0,53 g), kaliumsorbaat (0,05 g), natuurlijk bananenaroma (0,15 g).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Soria Natural
Aflevervorm Ampullen
Gamma Soria Voedingssupplementen
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie
Bevat Aminozuren, Ginseng, Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Energie
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Soria Fost Print Sport

Ik ben zeer tevreden van dit product. Ik ben het beginnen nemen nu in de herfst periode en ben tot nu toe nog niet ziek of verkouden geworden. ondanks dat ik vaak iets te weinig slaap ben ik toch fit en gezond. Makkelijk in gebruik , smaakt ok ik Neem t puur.

Kim

Goed product. Merk echt verschil met dit product. Aanrader

Nadia

Fostprint is een aanrader voor de sportieve fietser die houdt van prestaties in de bergen. Wij nemen dit steevast mee voor onze trips in de Provence...en de Mont Ventoux

Christian
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek