Soria Ginbrin 600mg Tabletten 24 stuks

Voedingssupplement op basis van gember, ananas, koriander, en citroenmelisse in de vorm van tabletten. Helpt de spijsvertering te verbeteren en vermindert misselijkheid en braken.

prijs apotheek: 9,75
7,62
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Ginbrin is een plantencombinatie voor zware maag, reisziekte en nausea.Gember is maagbeschermend, digestief en heeft een gunstig effect op misselijkheid en(zwangerschaps) braken. Gingerol en shoagol verbeteren het gastro-intestinaal transport enblokkeren als niet competitieve antagonist de emetische signaaltransmissie (serotonine 5-HT-3 receptoren).Citroenmelisse heeft een anti-inflammatoire en relaxerende werking met anti-emetische,digestieve en carminatieve eigenschappen door respectievelijk de fenolzuren en flavonoïdenapigenine en luteoline. Het is gunstig bij maag-darmkrampen, galkolieken, nausea, braken en spastisch colon.De digestieve eigenschappen van Ananas berusten op bromelaïne. Dit proteolitisch enzymblijft actief binnen een breed pH-interval (4,5-9,8). Ananas heeft een anti-inflammatoirewerking, door inhibitie van Nf-kB expressie, stimuleert de darmperistaltiek en heeft een antidiarreewerking.Koriander wordt gebruikt tegen dyspepsie, braken, flatulentie,diarree en spijsverteringsongemakken. Koriander bevordert deproductie van pancreasenzymen en galzuren en is krampwerenden ontstekingswerend door linalol.

Spijsverteringsproblemen zoals misselijkheid en braken

1 tablet na het eten of indien nodig.
Gingembre 75 mg, Ananas 75mg, Koriander 50mg, Citroenmilisse 50mg
Merk Soria
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vermindert misselijkheid, Vertering bevorderen
Bevat Ananas, Gember, Melisse
Gedeelde ervaringen
    vera
    09/03/2018
    Dit is een goed product voor als je een zware maag hebt. Ik heb dit product leren kennen via mijn dochter die zwanger was en last had van zwangerschapsmisselijkheid , Ik neem dit nu ook regelmatig als ik last heb van een zware maag. Helpt heel goed . Aanrader