Soria Megazen Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van B-vitaminen, tryptofaan, zink, GABA en melatonine, in capsulevorm. Aanbevolen om te ontspannen en te helpen tegen slaapproblemen.

prijs apotheek: € 24,75 -15%
21,04
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1 capsule per dag, 1 uur voor het slapen gaan.
GABA 250 mg, capsule: hydroxypropylmethylcellulose, tryptofaan 75 mg, zinkgluconaat 8,75 mg, nicotinamide 24 mg, calciumpanthotenaat, bindmiddel: microkristallijne cellulose, smeermiddel: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, pyridoxale-5-fosfaat 2,1 mg, cyanocobalamine 3,75 µg, melatonine 290 µg.
Merk Soria
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Melatonine, Overige, Tryptofaan, Vitamine B6, Zink
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Véronique
    12/04/2019
    Na meer dan 10 jaar ernstige slaapproblemen (inslapen) eindelijk een product gevonden dat helpt!!! Je voelt het effect vanaf een uurtje na inname, en ik slaap er dieper en langer mee. Eindelijk! Moet er wel nog wat aan wennen, want overdag werkt het soms nog een beetje door, hopelijk gaat dat nog over. Een aanrader om uit te proberen!