Soria Propolis Siroop 150ml

6 reviews
7,23 7,95
7,23
-10% **
prijs apotheek: 7,95*
Op voorraad
Kruidenpreparaat op basis van propolis voor gezonde luchtwegen, in de vorm van een siroop. Ondersteunt het menselijk afweersysteem en wordt ook gebruikt bij keelkriebels,prikkelhoest en vermoeide stembanden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Propolis ondersteunt het menselijk afweersysteem en valt de bacterie rechtstreeks aan. Propolis kent vele toepassingen en wordt onder meer gebruikt bij vermoeide en overbelaste stem, wondheling, prikkelhoest, keelkriebels, verminderde weerstand, aften, wratten, acne, herpes, littekens, zweren ... Propolis is een ongevaarlijk natuurproduct en kan ook door kinderen ingenomen worden. Er bestaan verschillende gebruiksmogelijkheden: op de huid, in de mond, in de anus of vagina. Tot slot mag propolis gecombineerd worden met alle andere therapieën.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen: 3 x 15 ml (1 eetlepel) per dag.
Kinderen 6 tot 12 jaar: 3 x 10 ml (1 dessertlepel) per dag.
Kinderen < 6 jaar: 3 x 5 ml (1 koffielepel) per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Melasse, honing (1,75%), Echinacea angustifolia* (1%), Plantago lanceolata* (1%), Propolis* (1%), Althaea officinalis* (0,5%), Drosera rotundifolia* (0,5%), Eucalyptus globulus* (0,5%), Glycyrrhiza glabra* (0,5%), Ribes nigrum* (0,5%), Salvia officinalis* (0,5%), Sambucus nigra* (0,5%), Thymus vulgaris* (0,5%), Verbascum thapsus* (0,5%), Cetraria islandica* (0,25%), Inula helenium* (0,25%), Primula veris* (0,25%), Rosmarinus officinalis* (0,25%), ascorbinezuur (voedingszuur), kaliumsorbaat (bewaarmiddel), tijmolie, anijsolie

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Soria Natural
Aflevervorm Siroop
Gamma Soria Kruidensiroop
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Propolis
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Keyword Keel, Luchtwegen, Weerstand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Soria Propolis

De Propolissiroop helpt effectief de prikkelhoest verminderen. Zeker voor het slapengaan zorgt het voor een betere nachtrust.

Vicky

super siroop, zeer effectief.... mijn favoriet voor de hele familie in geval van verkoeling.

paméla

Een super kruidensiroop. Verzacht onmiddellijk en gaf een beter resultaat als de voorgeschreven siroop vol chemische brol van de dokter.

denise

Stroperig en op basis van kruiden. Het helpt om 's avonds te slapen wanneer je met een prikkelende hoest zit. Zowel mijn kinderen als ikzelf gebruiken deze hoestsiroop.

Tom

Eindelijk een Propolis product dat goed smaakt! Echt leuk! Nooit de kans gehad om het op een werkelijk ernstige hoest te gebruiken, aangezien het zeer snel handelt, alvorens de dingen slechter worden. En Propolis versterkt de afweer van het lichaam. Persoonlijk geef ik ze regelmatig aan mijn kippen, die al weken vechten tegen een slechte coryza die de helft van hen voor mij had gedecimeerd (geserveerd in hun drinkwater, met kruidenthee uit de Ardennen en andere producten die essentiële oliën en vitaminen en oligo's bevatten) en het werkt!

Annie

Zeer goede hoestonderdrukker!

Sophie
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek