02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Soria Tropolox Tabletten 40 stuks

2 reviews
Tabletten 40 stuks
18,71 24,95
Op voorraad
18,71
-26% **
prijs apotheek: 24,95* Je bespaart: -6,24
Plantaardig geneesmiddel op basis van oostindische kers.Werkt anit-bacterieel, anti-viraal en anti-mycotisch. In de vorm van tabletten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Tropaeolum majus of Oost-Indische kers bevat glucotropaeoline (GTL/Gluco-Tropaeo-Line), dewelke door inwerking van het myrosinase-enzym (enzyme dat in alle plantendelen aanwezig is)  benzylisothiocyanaat vrijstelt. Deze substance (benzylisothiocyanaat)  heeft een in vitro bewezen antibacteriële, antivirale en antimycotische activiteit. Het antibioticaspectrum bevat zowel gramnegatieve als grampositieve bacteriën, waaronder tuberculose, Escherischia coli, pneumokokken, stafylokokken (aureus), streptokokken, Proteus mirabilis en verschillende stammen van Candida. Bij dubbelblindstudies tegen placebo kon een verhoging van het lymfocytengehalte (na 3 uur) en van de humorale antilichamen (na 10 dagen) waargenomen worden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per 15 kg lichaamsgewicht/dag, tenzij anders voorgeschreven.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gelyofiliseerd extract van Tropaeolum majus 125 mg, Essentiële oliën: Origanum vulgare 25 mg, Origanum majorana 17,5 mg, Pinus sylvestris 17,5 mg, Thymus vulgaris 15 mg, Lavandula officinalis 10 mg, magnesiumsteraat, cellulose

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tropolox
Aflevervorm Tabletten
Gamma Soria Voedingssupplementen
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Keyword Antibacterieel, Anti-schimmel, Weerstand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Soria Tropolox

Tropolox werkt effectief, goeie vervanger van antibiotica. Gecombineerd met een gezonde voeding en gezonde levensstijl kan ik Tropolox zeker aanbevelen.

Marie Louise

Tropolox vervangt voor mij antibiotica op een heel effectieve manier. Beterschap is zeer snel en duidelijk te merken bij infecties. En om de weerstand tijdens de winterperiode bij te verhogen kan ik tropolox eveneens aanbevelen. Ik heb enkel een zeer positieve ervaring!

an
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek