Nutricia Nutrini energy multi fibre 1-6j 500ml

Sondevoeding voor kinderen met een normale vochtbehoefte en een verhoogde energiebehoefte en die een vezelrijke voeding nodig hebben.

prijs apotheek: € 6,60 -10%
5,94
Volledige, hypercalorische, kant-en-klare sondevoeding, verrijkt met wei-eiwit, DHA, EPA en vezels. Voor kinderen van 1 tot 6 jaar of 8 tot 20 kg lichaamsgewicht (1,5 kcal/ml). Voor kinderen met een normale vochtbehoefte, een verhoogde energiebehoefte en die een vezelrijke voeding nodig hebben.
De voedingen zijn kant-en-klaar. Ze mogen niet verdund worden en er mag geen medicatie aan toegevoegd worden aangezien dit de stabiliteit van de producten kan verstoren. Medicatie wordt steeds toegediend via de medicatiepoort van het toedieningssysteem. Dosering is volgens voorschrift van de arts. Hoe bewaren? Een gesloten verpakking wordt bewaard op kamertemperatuur. Eens geopend is de voeding bij steriel gebruik maximaal 24 uur houdbaar. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking naast 'best before'.
Per 500 ml: 750 kcal, 20,5 g eiwitten, DHA, EPA en 4 g vezels. Packs van 500 ml (8 packs per karton). Glazen flesjes van 200 ml (12 per karton).
Merk Nutrini
Type product Dieetvoeding
Doelgroep Kind
Aangewezen bij Algemene verzwakking, Kauw- en slikproblemen, Postoperatief herstel
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available
Gedeelde ervaringen
  katleen
  15/11/2015
  vroeger bestelde ik deze producten bij een apotheek,maar dan moest ik de dag erna terug om het product op te halen wat me steeds veel tijd kost en als mama van 3 kinderen heb ik meer tijd tekort dan teveel,voor mij is dit een ideale oplossing,ik doe s'avonds mijn bestelling en de dag erna of 2 dagen later heb ik alles en hoef ik de deur niet uit
  katleen
  20/09/2015
  werd heel vlug geleverd en voldoet aan alles