02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Chat met ons

Spiro ball 1 stuks

13,02 14,47
Op voorraad
13,02
-10% **
prijs apotheek: 14,47* Je bespaart: -1,45
Spirometer, te gebruiken voor ademhalingsoefening bij aanwezigheid van pulmonale disfuncties.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het volumegericht toestel Spiro-Ball geeft het ingeademde luchtvolume aan en kan gebruikt worden om het verschil te meten tussen het ingeademd luchtvolume pré- en postoperatief. De volumetrische trainer Spiro-Ball - 'glimlachend gezicht' is een incentieve trainer voor de longen die de patiënt aanmoedigt het gebruik ervan vol te houden en zelf de verbetering van zijn pulmonaire capaciteit te controleren.  

Toepassing

Spiro-Ball kan gebruikt worden in alle gevallen waar de patiënt omwille van fysiologische, chirurgicale of psychologische omstandigheden niet de vereiste luchthoeveelheid inademt. Deze conditie, indien zo gelaten, kan leiden tot atelectasis of een partiële longcollaps.

Eigenschappen

Technische kenmerken: dubbele schaalaanduiding (patiënt/therapeut en geneesheer) tot 4.000 ml om de 250 ml; compact en ergonometrisch ontwerp; zijdelinge indicatie van het voorgeschreven volume; zijdelinge kiemvrije stockage van het mondstuk; dubbele filtratie stof en deeltjes, een op het mondstuk en een op het lichaam van het toestel; uitrekbare buis; 'glimlachend gezicht'-indicator: gedurende de oefening moet de gele bal tussen de twee gezichten blijven staan. Belangrijk: de frequentie van gebruik en het in te ademen luchtvolume moet voorgeschreven of vastgelegd worden door een therapeut of een dokter.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Henrotech
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type meter Spirometer

Laatste reviews en ervaringen met Spiro ball

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek