02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Springfield Lactoferrine complex Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
21,08 24,75
Op voorraad
21,08
-15% **
prijs apotheek: 24,75* Je bespaart: -3,67
Voedingssupplement op basis van lactoferrine, zink en vitamine C in de vorm van vegetarische capsules. Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Lactoferrine is een ijzerbindend eiwit dat voorkomt in colostrum en moedermelk. Dit lichaamseigen eiwit heeft gunstige eigenschappen voor het lichaam. De lactoferrine in dit complex komt van melk van gras gevoerde koeien uit Noord-Frankrijk.

Zink is in L-OptiZinc gekoppeld aan het aminozuur methionine. Methionine heeft specifieke, lichaamsvriendelijke eigenschappen, in sterke mate de biologische beschikbaarheid op cellulair niveau. Zink-L-methionine heeft, in vergelijking met andere preparaten, geen problemen met vezelrijke voeding. Hierdoor wordt het mineraal volledig cellulair opgenomen.

In dit complex is natuurlijke vitamine C op spe­cifieke wijze gecombineerd met plantaardige vetten. Daarnaast zijn bio flavonoïden toegevoegd. Deze bijzondere combinatie zorgt ervoor dat CeQure, de innovatieve vorm van vitamine C, beter opgenomen wordt dan bestaande formuleringen.
De effectiviteit van deze vorm van vitamine C is onderzocht, waarbij de opname en de werking zijn geanalyseerd. De onderzoekers hebben o.a. gekeken naar de plasmaconcentratie na een eenmalige inname en de opname van verschillende vormen vitamine C in cellen. Bij een van deze onderzoeken kregen verschillende groepen vrijwilligers 1000 mg vitamine C. In vergelijking met drie andere vor­men van vitamine C (ascorbinezuur, calciumascorbaat en Ester-C) werden de beste resultaten verkregen met CeQure.

Zink en vitamine C hebben een positieve invloed op het immuunsysteem, ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en helpen bij de verzorging van de huid van binnenuit.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Immuunsysteem, huidproblemen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 x 1 capsule per dag, een half uur voor het eten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per capsule: Lactoferrine 75mg, Zink-L-methionine 25mg, CeQure 22mg, Wei proteïne 25mg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor gebruik bij een koemelkallergie (en PKU).
Niet gebruiken in combinatie met MAO-remmers.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Springfield
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Lactoferrine, Vitamine C, Zink
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Springfield Lactoferrine complex

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek