02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
12-01-2021 | Algemeen welzijn

Vitaminen en voedingssupplementen: Stress

Dat stress de laatste jaren een van de grootste kwalen bij ons is, hoeven we jou niet meer te vertellen. De impact van de Corona-crisis op het mentaal welzijn van veel mensen is niet te onderschatten. 


Maar hoe kan je stress op een natuurlijke manier bestrijden en hou je jouw leven beter in balans? 


Zijn er tips en middeltjes om de stressklachten tegen te gaan?
 

Wat zijn de klachten

Mentaal zijn er heel wat problemen die kunnen optreden:

Ook kunnen er verschillende fysieke klachten ervaren worden bij stress. Mogelijke klachten kunnen zijn:

 

Hoe kan jij van dit soort klachten af geraken?

Er zijn verschillende dingen die je kan doen om deze klachten aan te pakken. Je kan meer sporten en meer ontspannen. Ook genoeg slapen en je nachtrust respecteren helpt. Vergeet ook zeker niet om gezond te eten. Gezonde voeding is belangrijk voor zowel je mentale als je fysieke gezondheid. Ook erover praten met familie of vrienden kan al erg veel last van je schouders halen. 
Wist je dat er ook vitaminen en voedingssupplementen zijn die je kunnen helpen als bovenstaande dingen niet of niet snel genoeg werken helpen. Hou hierbij wel in het achterhoofd dat ze niet als vervanging dienen voor een gezonde levensstijl.

 

Natural Energy Stress Complex

Als je voedingssupplementen kiest, kijk je best naar de volgende bestandsdelen: magnesium en vitamine B. Deze twee ondersteunen een goed humeur en kalmeren je zenuwen.
Helaas is het niet altijd even gemakkelijk om uit onze dagelijkse voeding voldoende juiste vitaminen en mineralen te halen. Daarom zijn er verschillende voedingssupplementen die je hiermee kunnen helpen. Een voorbeeld hiervan is Natural Energy Stress Complex. Dit is een voedingssupplement op basis van magnesium, vitamine B1, B2,B5, B6, B9, B12, foliumzuur en taurine. Het ondersteunt een goede gemoedstoestand, bevordert het concentratievermogen, en het heeft een rustgevend en ontspannend effect. 
Naturel Energy Stress Complex verhoogt je stressweerstand en vermindert de kwalijke gevolgen van stress.

Als je nog extra vragen hebt over dit onderwerp, kan je steeds terecht bij onze apotheekassistenten.
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels