Biotona Hemp raw seed Zaden 300g

Biologisch gepeld hennepzaad, bevatten veel proteïnen en omega 3 en 6 vetzuren. Gluten- en lactosevrij.

€ 11,50 -10%
10,35
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Wilde hennep planten (Cannabissativa) worden al duizenden jaren gecultiveerd wegens hun veelzijdigheid.De hennepvezels kunnen dienen voor kledij, papier,… en uit de hennep zadenwordt een rijkelijke olie voor in de keuken geperst. De 100% biologische engepelde hennepzaden van Biotona zijn een rijke bron van proteïnen, diegemakkelijk door het lichaam worden opgenomen, maar bevatten daarnaast ookmeervoudig onverzadigde vetten, zoals omega 3 en omega 6 in een idealeverhouding van 3:1.

! Biotona gepeld hennep zaadwordt gewonnen uit in Roemenië gekweekte hennep varianten, speciaal bedoeldvoor voeding. 

Biotona gepeld hennep zaad kan op diverse manierendeel uitmaken van uw dagelijkse voedingspatroon (15- 30 g). Voeg het toe aan uwsmoothie of shake samen met andere superfoods of gebruik het (geroosterd) in uwsoep/salade bij de lunch, in een pesto of simpelweg als gezond tussendoortje.Geeft uw bereidingen een aangename nootachtige toets en tegelijk een boost vanproteïnen, omega 3 en 6 en fytonutriënten! 
hennep (Cannabis sativa)gepeld zaad*(100%) (*biologische teelt)
Merk Biotona
Aflevervorm Zaden
Type product Superfoods
Bevat Hennep
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available
Gedeelde ervaringen
    12/03/2016
    Ondertussen heb ik al gretig gebruik gemaakt​ van de verrassend smakelijke hennepzaden om mijn karige maaltijden te verrijken. ​Sinds ik het gebruik, en mits mede enkele andere kleine aanpassingen in mijn dieet, voel ik me terug een stuk beter ( - heb ik mijn (lichamelijk) welbevinden teruggevonden.) Ik ben zeker van plan dit product opnieuw bij jullie aan te kopen (en mogelijk ook andere, gelijkaardige producten (natuurlijke voeding) Dank U wel voor de welwillende & deskundige & gepersonaliseerde service.