02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Surgifix vingerverband 0,5cmx3m

1 reviews
0,5cmx3m
7,32 8,13
Op voorraad
7,32
-10% **
prijs apotheek: 8,13* Je bespaart: -0,81
Buisvormig rekbaar netverband om medische verbandmiddelen voor alle delen van het lichaam op een stabiele manier te bevestigen. Op rol.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Tubulair rekbaar netweefsel om medische verbandmiddelen voor alle delen van het lichaam op een stabiele manier te bevestigen. Op rol of voorgeknipt. Surgifix kan met drie verschillende spanningen worden aangelegd. De verschillende maten hebben een verschillend aantal elastische mazen. Hoe groter de maat, hoe groter het aantal mazen. Voor het bevestigen van dermatologische compressen wordt een maat gebruikt waarbij de mazen ongeveer 6 tot 7 mm uit elkaar liggen. De druk is dan kleiner dan 7 mm Hg. De geschikte maat is: omtrek van het lidmaat/7 Voor de normale bevestiging van een wondcompres dienen de mazen 7 tot 12 mm uit elkaar te liggen. Geschikte maat: omtrek van het lidmaat/10 Voor een maximale druk voor een wondverband, eventueel met beperking van de beweging dienen de mazen 15 mm uit elkaar te liggen. De compressie zal ongeveer 15 mm Hg bedragen. Geschikte maat: omtrek van het lidmaat/15.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voorzorgsmaatregelen

De kwaliteitscontrole gebeurt door vergelijken van elastische netverbanden met elkaar. De testen worden uitgevoerd op een stuk netverband van ongeveer 20 cm en vergelijkbare maat (met zelfde aantal mazen). Men stopt beide handen in het stuk verband en rekt het zo ver mogelijk uit. Men gaat de maximale uitrekking na. Surgifix kan ongeveer 15 maal groter worden bij uitrekking. Onder maximale spanning vertoont het verband evenwijdige mazen (geen torsie) en wordt het niet smaller in het midden. Na maximale uitrekking keert het verband ongeveer terug naar zijn oorspronkelijke diameter en krullen de randen niet om.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Surgifix
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Windels
Type windel Buisvormig verband
Keyword Fixatieverband, Wondverband

Laatste reviews en ervaringen met Surgifix vingerverband

Voor mij de eerste keer om wat besteld te hebben bij Viata. Prima ervaring, vlotte levering en afhandeling. Na eerdere ervaring met een nep firma een verademing.

Ruud van Bemmel
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek