Symbiosys Cytalia Stick 30 stuks

22,86 25,40
22,86
-10% **
prijs apotheek: 25,40*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van 2 probiotica stammen en cranberry in de vorm van een orodispergeerbare stick. Draagt bij tot het behoud van een natuurlijk evenwichtige vaginale flora.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

SYMBIOSYS CYTALIA® bevat de probiotische stammen Lactobacillus rhamnosus LR06 en Lactobacillus plantarum LP02. De geselecteerde stammen werden verkregen dankzij een gepatenteerde microinkapselingsmethode om ze te beschermen tegen het maagzuur tijdens hun passage in de maag. Een stick bevat 2 miljard cellen. SYMBIOSYS CYTALIA® bevat ook veenbes, een plant dat traditioneel afkomstig is uit Noord-Amerika waar ze gekend is onder de naam cranberry. Een stick bevat 500 mg cranberry.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vaginale klachten, blaasontsteking.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

's morgens 1 stick rechtstreeks in de mond gedurende minstens 1 maand. Indien nodig kan er tijdelijk een extra stick 's avonds voor het slapen gaan worden genomen. Niet geschikt voor kinderen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

LACTOBACILLUS RHAMNOSUS LR06 (DSM 21981),LACTOBACILLUS PLANTARUM LP02 (LMG P-21020), SORBITOL, XYLITOL, VEENBES, BLAUWBES, SILICIUMDIOXIDE, MALTODEXTRINE.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Symbiosys
Aflevervorm Stick
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Urineweginfecties verminderen
Bevat Cranberry, Probiotica
Aangewezen bij Vaginale infectie
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Symbiosys Cytalia

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek