Systane Balance Oogdruppels 10ml

4 reviews
14,14 16,44
14,14
-14% **
prijs apotheek: 16,44*
Op voorraad
Oogdruppels aan te bevelen voor een tijdelijke verlichting van een branderig gevoel en irritaties als gevolg van uitdroging van het oog, bieden verlichting in geval van droge ogen, kalmeren de oogdruppels lange tijd, beschermen en herstellen ze de lipidenlaag.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Aan te bevelen voor een tijdelijke verlichting van een branderig gevoel en irritaties als gevolg van uitdroging van het oog. De oogdruppels Systane ® Balance Lubricant Eye Drops bieden verlichting in geval van droge ogen. Ze werden speciaal ontworpen voor patiënten met droge ogen geassocieerd met meiboomklierdysfunctie (MKD), in het Engels Meibomian Gland Dysfunction (MGD). MKD is een veel voorkomende oorzaak voor droge ogen. De unieke formule van Systane ® Balance Lubricant Eye Drops biedt een doeltreffende klinische behandeling voor patiënten die aan oculaire droogte lijden. Dankzij het LipiTech-systeem kalmeren de oogdruppels lange tijd + beschermen en herstellen ze de lipidenlaag. Deze gepatenteerde formule helpt dus bij het herstellen van een cruciaal onderdeel van de tranen die het traanvocht vasthouden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Goed schudden voor elk gebruik. 1 of 2 druppels in het aangetaste oog of elk van de aangetaste ogen indruppelen in functie van de behoefte.

Hoe bewaren

Te bewaren op kamertemperatuur.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Propyleenglycol 0,6 % (actief bestanddeel), boorzuur, dimyristoyl fosfatidylglycerol, dinatriumedetaat, hydroxypropyl guar, minerale oliën, polyoxyl 40-stearaat, Polyquad ® (polyquaternium-1) 0,001 % conserveermiddel, sorbitaantristearaat, sorbitol en gezuiverd water.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Alleen voor uitwendig gebruik. Gebruik het product niet als het van kleur is veranderd (als het troebel is of wordt). Gebruik het product ook niet als je gevoelig bent voor een ingrediënt in dit product. Bij gebruik van dit product moet je ervoor zorgen dat de tip van het flesje nergens mee in aanraking komt en dit teneinde besmetting te voorkomen. Plaats de dop terug na elk gebruik. Stop het gebruik en ga onmiddellijk naar een arts als je pijn aan de ogen hebt, aan gezichtsstoornissen lijdt en/of als roodheid en/of irritaties van het oog of de ogen erger worden of langer duren dan 72 uur. Buiten het bereik van kinderen houden. In geval van inslikken van het product moet je onmiddellijk medische hulp inroepen of contact opnemen met een antigifcentrum. Goed schudden voor elk gebruik.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Systane
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Medisch hulpmiddel
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Keyword Bevochtigend, Droge ogen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? not available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Systane Balance

Beste oogdruppels bij geïrriteerde ogen

Monique

Ik ben fan, fijne oogdruppels. Makkelijk aan te brengen, zuinig in gebruik.

E.Schouten

De oogdruppels werken fijn! Minder tot geen last van droge ogen bij dagelijks 1keer te gebruiken

Jolanda

Perfect voor oogirritatie en vermoeidheid.

Christian
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek