Tasectan 500mg Capsules 15 stuks

Tasectan ® is een medisch hulpmiddel dat dient om de fysiologische functies van de darmwand te herstellen. Het werd speciaal ontwikkeld om de symptomen van diarree van verschillende oorsprong, zoals een opgezette buik en frequente ontlasting, onder controle te houden en te verminderen. Doeltreffend binnen de 12 uur.

prijs apotheek: 15,80
14,22
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Tasectan ® is een medisch hulpmiddel dat dient om de fysiologische functies van de darmwand te herstellen. Het werd speciaal ontwikkeld om de symptomen van diarree van verschillende oorsprong, zoals een opgezette buik en frequente ontlasting, onder controle te houden en te verminderen. Doeltreffend binnen de 12 uur. Tasectan ® bevat een complex van gelatine en tanninezuur dat door zijn mechanische werking het ontstoken darmslijmvlies beschermt. Dit complex kan namelijk een mucoadhesieve beschermingslaag vormen door zich te binden aan de mucoproteïnen die verantwoordelijk zijn voor de plaatselijke ontsteking. Daardoor kunnen die mucoproteïnen neerslaan en makkelijker via de stoelgang verwijderd worden. Gelatinetannaat, het hoofdbestanddeel van dit product, ondergaat geen wijzigingen in de maag en vormt een laagje dat het darmslijmvlies beschermt en zo de frequentie en de duur van de diarreeverschijnselen vermindert.
Dosering

Volwassenen: 1 tot 2 capsules om de 4 tot 6 uur (tot de symptomen verdwenen zijn). Kinderen < 3 jaar: 1 zakje om de 6 uur (tot de symptomen verdwenen zijn). Kinderen van 3 tot 14 jaar: 1 tot 2 zakjes om de 6 uur (tot de symptomen verdwenen zijn).
20 zakjes van 250 mg gelatinetannaat (voor gebruik bij kinderen). 15 capsules van 500 mg gelatinetannaat.
Merk Tasectan
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Verstoorde darmflora
Effect Diarree behandelen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Yves
  15/07/2019
  Ideaal bij (aanhoudende) klachten van het maag darmstelsel.
  Habi xx
  07/07/2019
  Neem ik altijd mee op vakantie
  Heidi
  26/02/2018
  In het begin vond ik het niet zo denderend maar ik heb het moeten nemen van de specialist om darmslijmvlies te laten herstellen na het hebben van een bacterie en toen hielp het wel redelijk snel
  herman
  06/05/2017
  ik gebruik één capsule om de 2 dagen, 12 uur vooraleer ik een andere medicatie (die inwerkt op mijn darmen) inneem.
  Marco
  19/08/2014
  Goed middel om mee op vakantie te nemen. En gaat zeker in de winter nog van pas komen.