Impressum - Viata team

Maak kennis met het Viata team. Viata wil het klassieke apotheekbezoek overtreffen met het eenvoudige idee dat we de patiënt centraal plaatsen. Jij dus. Het is onze visie. We zijn ervan doordrongen. Concreet en zonder gedoe. Graag stellen we ons aan je voor.

Anouk
Anouk
Apotheekassistente

Enthousiaste apotheekassistente die je graag verder helpt met advies over de verschillende producten. Met mijn diploma personal coach, kan ik je ook altijd verder helpen over sportgerelateerde vragen en voeding. Mijn vrije tijd vul ik met sport om fit en gezond te blijven en zoveel mogelijk leuke reisjes maken.

Anniek
Anniek
Apotheekassistente

Met 12 jaar ervaring als apotheekassistente ben ik voor vrienden en familie het eerste aanspreekpunt voor alle raad en advies over geneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Met dezelfde inzet doe ik dit ook graag voor jou.

Natasha
Natasha
Apotheekassistente

Ik geef je graag advies over de verschillende producten uit ons gamma. Verzorgingsproducten zijn hierbij één van mijn stokpaardjes. Ook in mijn vrije tijd volg ik de wereld van cosmetica en huidverzorging op de voet en houd ik me gepassioneerd bezig met gezonde voeding.

Kristien
Kristien
Apotheker

Ik kijk toe op de inhoud van alle bestellingen en zorg voor advies op maat aan iedereen die het vraagt. Met 20 jaar ervaring en als mama van 4 blijft mijn job mijn passie en deel ik graag mijn ervaring met jou.

Deborah
Deborah
Apotheekassistente

Als ervaren apothekersassistente probeer ik dagelijks nog steeds bij te leren om jou nog beter advies te kunnen geven. Ik ken de producten zo goed als allemaal vanbuiten, maar ik ben toch van mening dat het altijd goed is om te blijven leren. Ik ben een doorzetter, heb het hart op de tong en bovenal vind ik het heerlijk om te lachen! Ik houd enorm van dieren, vooral van honden, en ik heb het geluk de mama te mogen zijn van 2 prachtige dochters.

Annelies

Kubra

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek