Impressum - Viata team

Maak kennis met het Viata team. Viata wil het klassieke apotheekbezoek overtreffen met het eenvoudige idee dat we de patiënt centraal plaatsen. Jij dus. Het is onze visie. We zijn ervan doordrongen. Concreet en zonder gedoe. Graag stellen we ons aan je voor.

Anouk
Anouk
Apotheekassistente

Enthousiaste apotheekassistente die je graag verder helpt met advies over de verschillende producten. Met mijn diploma personal coach, kan ik je ook altijd verder helpen over sportgerelateerde vragen en voeding. Mijn vrije tijd vul ik met sport om fit en gezond te blijven en zoveel mogelijk leuke reisjes maken.

Anniek
Anniek
Apotheekassistente

Met 12 jaar ervaring als apotheekassistente ben ik voor vrienden en familie het eerste aanspreekpunt voor alle raad en advies over geneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Met dezelfde inzet doe ik dit ook graag voor jou.

Benoit
Benoit
Pakjesgoeroe

Ik zorg ervoor dat de voorraden aangevuld zijn en dat alle bestellingen tijdig verzonden worden. En als ik niet met pakjes bezig ben, dan vreet ik kilometers op de fiets met vrienden.

Gianni
Gianni
Webshop Sensei

Ik hou iedereen die Viata volgt op de hoogte met relevante informatie en interessante promo’s. Op de andere dagen hou ik me bezig met gezonde voeding achter een fornuis.

Natasha
Natasha
Apotheekassistente

Ik geef je graag advies over de verschillende producten uit ons gamma. Verzorgingsproducten zijn hierbij één van mijn stokpaardjes. Ook in mijn vrije tijd volg ik de wereld van cosmetica en huidverzorging op de voet en houd ik me gepassioneerd bezig met gezonde voeding.

Kristien
Kristien
Apotheker

Ik kijk toe op de inhoud van alle bestellingen en zorg voor advies op maat aan iedereen die het vraagt. Met 20 jaar ervaring en als mama van 4 blijft mijn job mijn passie en deel ik graag mijn ervaring met jou.

Birgit
Birgit
Viata Guardian

Mij kan je misschien wel de talenknobbel noemen van Viata, dit heb ik mede te danken aan mijn opleiding als vertaler. Maar daarnaast heb ik nog heel wat coördinerende taken binnen Viata. Wanneer je mij niet terugvindt met een boek in mijn hand, dan ben ik aan het fietsen, wandelen of op één of ander concert.

Lize
Lize
Online Marketing Padawan

Een vlotte pen en een bolletje creativiteit laat ik graag zijn vrije loop binnen Viata. Op deze manier hoop ik zoveel mogelijk mensen te inspireren en welkom te heten bij Viata. In mijn vrije tijd vind je me vaak al bakkend thuis of met een camera in mijn hand.

Bea
Bea
Logistieke Vlinder

Producten uitpakken en klaar leggen voor de inpak is waar ik voor zorg binnen Viata. Op deze manier steek ik een handje toe voor Piriscilla, dankzij dit perfecte teamwork heb je je pakje de volgende dag in huis. Wanneer ik een weekendje vrij heb, trek ik er al eens graag op uit met de tent, heerlijk de natuur in.

Anne
Anne
Admin Ninja

Bij Viata ben ik verantwoordelijk voor de administratieve taken. Maar mijn kennis ligt vooral bij plantaardige en homeopatische producten, dit heb ik vooral te danken aan mijn opleiding als herborist. Dit laatste trek ik ook graag door in mijn vrije tijd.

Veronique
Veronique
Logistieke Vlinder

Producten uitpakken en klaar leggen voor de inpak is waar ik voor zorg binnen Viata. Op deze manier steek ik een handje toe op onze afdeling, dankzij dit perfecte teamwork heb je je pakje de volgende dag in huis.

Marnick
Logistieke Vlinder

Producten uitpakken en klaar leggen voor de inpak is waar ik voor zorg binnen Viata. Op deze manier steek ik een handje toe op onze afdeling, dankzij dit perfecte teamwork heb je je pakje de volgende dag in huis.

Didier
Aankoop en Admingoeroe

Binnen Viata ben ik verantwoordelijk voor de financiën en de aankoop. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst aan het kijken van series, gamen en het weggaan met vrienden. Verder zijn auto’s ook een grote passie.

Jan
Jan
Online Marketing Goeroe

De website Google-vriendelijk houden is mijn hoofdtaak binnen Viata. Ik zorg voor de vindbaarheid ervan op alle mogelijke zoekmachines. Daarbuiten houd ik me vooral bezig met mijn pasgeboren zoontje en fietsen.

Deborah
Deborah
Apotheekassistente

Als ervaren apothekersassistente probeer ik dagelijks nog steeds bij te leren om jou nog beter advies te kunnen geven. Ik ken de producten zo goed als allemaal vanbuiten, maar ik ben toch van mening dat het altijd goed is om te blijven leren. Ik ben een doorzetter, heb het hart op de tong en bovenal vind ik het heerlijk om te lachen! Ik houd enorm van dieren, vooral van honden, en ik heb het geluk de mama te mogen zijn van 2 prachtige dochters.

Kris
Kris
Marketing Jedi

Bij Viata zet ik mijn schouders onder creatieve campagnes & help ik het aanbod van onze online apotheek promoten. Ik heb groene vingers & in mijn vrije tijd vind je mij vaak terug in de tuin. Ik ben ook actief als vrijwilliger bij onze lokale schutterij.

Leen
Admin Goeroe

Binnen Viata zorg ik ervoor dat de cijfertjes kloppen en hou ik me bezig met het personeel. Als ik daar niet mee bezig ben, kan je me vinden bij de muziek- en toneelvereniging waar ik ondervoorzitter ben en rij ik met mijn man rond in snelle auto’s. Thuis bak en kook ik graag en hou ik me bezig met onze hond en katten.

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek