TED dijkous regular L 3728 2 stuks

2 reviews
33,65 36,98
33,65
-10% **
prijs apotheek: 36,98*
Op voorraad
Therapeutische steunkousen. Aangewezen bij de behandeling van diepe veneuze trombose. Bevordert de bloedcirculatie. 74-84 cm.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De kousen bezitten een nauwkeurig aangepaste graduele druk van 18 mm Hg ter hoogte van de enkel tot 8 mm Hg aan de dij. De T.E.D. anti-embolie-kous is van een speciale struktuur zodanig dat zij slechts kan uitgerokken worden in de lengterichting en dat de breedte, aangepast aan de vorm van het been en aan de op de verschillende punten gewenste druk, zich niet wijzigt. De kousen kunnen herhaaldelijk gewassen en terug gebruikt worden. Het dragen van deze kousen vermindert het optreden van diepe veneuze trombose met risico van longembolie. Graduele druk.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Covidien / Kendall
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Soort Met teen
Type kous Anti-emboliekousen
Doelgroep Man, Vrouw
Keyword Steun

Laatste reviews en ervaringen met TED dijkous regular L 3728

Fijne kous om net wat extra steun te geven aan je been als dat nodig is. Helaas wil de kwaliteit van de kousen nog wel eens wisselen, beetje pech trek je ladders in de kous. Kousen blijven goed op hun plek zitten door de antislipband. De anti slipband irriteert niet in je lies. Als je de kousen nodig hebt dan heb je weinig keuze maar is het een fijne hanteerbare kous. Gebruik de kous zelf veel (hele nacht, en als de gewone steunkous uitgaat. Ik kan dus met 1 kous een maand doen en dan is die echt af.

paula

Blijft niet meer op zijn plaats bovenaan na 1 keer wassen

Etienne
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek