Tempur kussen orthopedisch M 1 stuks

3 reviews
1 stuks
92,65 109,00
Op voorraad
92,65
-15% **
prijs apotheek: 109,00* Je bespaart: -16,35
Dit kussen sluit perfect aan op de contouren van uw nek en hoofd en biedt uitstekende steun en verlichting aan de nek- en schouderspieren. Afmeting 50x31x10/7cm.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tempur
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Bed en omgeving, Kussens
Keyword Bed, Hulpmiddel, Slapen

Laatste reviews en ervaringen met Tempur kussen orthopedisch M

Zeer goed product, ik heb geen nekpijn meer en slaap zeer goed. Het kussen arriveerde zeer snel in goede omstandigheden. Ik beveel het product van vanavond ten zeerste aan.

Sophie

Werkt erg goed. Ik heb nu geen last meer van nekpijn ‘s ochtends. Het is alleen vrij hard en je moet niet met je hoofd op het dikke gedeelte gaan liggen, want dan wordt het gelijk platter (is volgende dag gewoon opgelost). Als je je nek op het dikke gedeelte legt en het hoofd op het dunnere gedeelte legt, helpt het enorm om nekpijn te voorkomen. Alleen wel een beetje duur. Dat is een nadeel als je eigenlijk elke paar maanden je nekkussen zou moeten vervangen ivm huisstofmijt. Daarnaast kan het lastig zijn om te bepalen hoe groot het kussen moet zijn. Ik kan daar weinig info over vinden. Let op! Het merk biedt inruilservice als het de verkeerde blijkt te zijn en je het in een fysieke winkel hebt gekocht. Online geldt dat niet.

Suzanne

Perfecte kussen , en zorgd voor een goede en ontspannen lighouding. Erg goed tegen nek en rugklachten.

Eric
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek