Tempur reiskussen 1 stuks

11 reviews
1 stuks
63,48 69,00
63,48
-9% **
prijs apotheek: 69,00*
Op voorraad
Dit comfortabele reiskussen heeft dezelfde vorm en functie als het Tempur original-hoofdkussen, maar is half zo breed. In de handige reisverpakking wordt het volume met 70 % verminderd. Biedt een extra ondersteuning voor rug en nek tijdens het reizen.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tempur
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Kussens
Keyword Hulpmiddel, Slapen, Steun

Laatste reviews en ervaringen met Tempur reiskussen

Dit is al mijn derde kussen, mijn eerste dat ik kocht in de 70 jaar, was altijd zeer tevreden op mijn reizen, hebben hetzelfde ook in grote voor thuis. Echter, mijn 2e kussen brak tijdens het rollen, dus nu is mijn 3e kussen gebroken.

Helga

Ik ben erg blij, maar hoe kom ik aan het reiskussen in de tas die er bij kwam? Is veel te klein.

Hanne

Is al mijn tweede kussen en onmisbaar op reis...

Klaus

heel goed! Een beetje verrassend in eerste instantie, want het is hard genoeg. Maar geen zorgen na de eerste nacht.... We passen ons perfect aan.... zeer goed product!

Nathalie

Zeer goed.......... Een beetje verrassend in eerste instantie, want het is hard genoeg. Maar geen zorgen na de eerste nacht.... We passen ons er perfect aan aan.... Zeer goede koop....

Nathalie

Een echte Tempur als het gaat om materiaal. Heel handig om mee te nemen in het bijgeleverde zakje. Had eigenlijk ietsje groter moeten zijn. Je moet wel echt stil blijven liggen.... Maar verder prima.

Tim

Ik ben stewardess en na whiplash vind ik een goed kussen erg belangrijk. In hotels zijn kussens vaak erg zacht of erg hard waardoor ik vaak last van mijn nek heb als ik wakker wordt. Daarom dit reiskussentje aangeschaft en ben er erg blij mee. Neemt niet veel plaats in de bagage in en ligt heerlijk! Aanrader voor globetrotters dus!

Patricia

Kussen perfect aangepast voor op reis. Past in een koffer. Het feit dat het twee keer zo klein is als het standaard kussen vereist nog een kleine aanpassing van 1 of 2 nachten om te draaien zonder dat het hoofd direct op de matras komt.

Alexandre

Handig Formaat voor op reis Snelle levering.

Gonnie

Compact formaat ; Snelle levering

Ann

Zeer goed. Handig formaat.

Monique
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek